1.000.000 bildele - find en passende reservedel til din bil Eksempel

0 Vare(r)
#
Din indkøbsvogn er tom
0,00 kr.

Glem ikke de regelmæssige vedligeholdelses- og udskiftningsintervaller for bildele til MERCEDES-BENZ CLA

Mercedes-Benz CLA Class

Produktionen af ​​Mercedes-Benz CLA Class begyndte i 2013 og fortsætter i dag. I øjeblikket er der kun sedan versioner, og de fremstilles i Ungarn og Indien.

Mercedes-Benz CLA Class historien

Concept Style Coupe blev præsenteret i 2012 på Avant / Garde Diaries i Los Angeles. Senere blev den også vist på et kinesisk Motor Show. Mercedes-Benz CLA Class C177 fik sin debut i 2013 på North American International Motor Show. Senere i 2015 kom modellen Mercedes-Benz CLA Class x117 som er en stationcar på markedet.

Bilen har en særlig sporty stil og fremragende køreegenskaber i forhold til andre modeller fra firmaet. Det ydre af bilen ligner køretøjer i Mercedes-Benz CLS Class serien, men det opdateret design af produktionen model meget fra konceptbil. Fronten er dekoreret med en massiv sort kølergrill med krom elementer og sølv lameller der visuelt ligner smykkesten. Den store motorhjelm med forstærkende metalplader er også en speciel detalje på bilen.

LED lys er placeret under forlygterne på Mercedes-Benz CLA klasse, hvilket giver de lyse blinklys og lys.

Overfladen på alle de indvendige elementer af Mercedes-Benz CLA Class er dækket med en "Silver Shadow" galvaniseret farve belægning, som visuelt ligner metal. Der er fem afrundede deflektorer på ventilationssystemet på instrumentbrættet, hvilket gør det muligt at regulere retningen af ​​systemets blæser. Displayet med krom indramning er placeret i en behagelig afstand fra føreren, telefon modul med Bluetooth-indstillingerne sidder på det centrale armlæn, og samlet set er der 12 knapper på rattet.

Sæderne har fire trin ryg støtte, og bagsædet har to luftkamre, der gør dem endnu mere komfortabel og ergonomisk. Alle biler er udstyret med elektroniske systemer til justering af de forreste sæder med memory indstillinger og opvarmning. Bagsæderække kan foldes uafhængigt af hinanden, hvilket gør det muligt at udvide lastrummet af stationcar model fra 495 til 1354 liter.

Sikkerhedssystemet omfatter et adaptivt bremsesystem med en låsefunktion til at forhindre bilen i at lave ufrivillige bevægelser under korte stop. Det har også elektronisk parkeringsbremse og et system, der automatisk slukker de lange lys for modkørende trafik.

Der er et særligt kendetegn ved Mercedes-Benz CLA klasse - det er muligt at justere sidespejle i passagersiden på en måde, der tillader en at få udsyn ned til baghjulet. Takket være Parktronic system, der aktivt kan søge efter parkering og hjælpe, når du kører ud af en parkeringsplads betragtes Mercedes-Benz CLA klassen som en af ​​de mest komfortable biler som nogensinde er produceret.

Den nye forenklede søgning på siden, vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige del. Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Bremseskiver
Autodele + Producent Oliefilter MAXGEAR
Autodele + Bilproducent Tændrør CHRYSLER
Autodele + Varenummer Viskerblade 39-0308
Varenummer 39-0125
Varenummer + Producent E41/B01 CHAMPION
OEN E41/B01
OEN + Producent MAXGEAR
loader Vent venlist...