1.000.000 bildele - find en passende reservedel til din bil Eksempel

0 Vare(r)
#
Din indkøbsvogn er tom
0,00 kr.

Glem ikke de regelmæssige vedligeholdelses- og udskiftningsintervaller for bildele til MERCEDES-BENZ CLC-KLASSE

Mercedes-Benz CLC Class

Mercedes-Benz CLC Class CL203 er en sporty coupé, der er forskellig fra den sidste bil i Mercedes-Benz C Class serien. Produktionen begyndte i 2008 i Rio de Janeiro, Brasilien. Den sidste blev fremstillet i januar 2011, og i løbet af de tre år blev der blot udgivet en generation.

Mercedes-Benz CLC Class historie

Mercedes-Benz CLC Class debuterede i slutningen af ​​januar 2008 under Berlin Fashion Week. Fronten af ​​denne sporty coupe var dekoreret af en bred kølergrill med sit centralt placerede logo. Udviklerne gav den store forlygter og baglygter foret med lysdioder. Bremselygterne er også to-tone glas og et originalt design funktionelt opdelt dem i tre zoner.

I kabinen blev der installeret et kraftfuldt multimedia-system med en 6,5 "skærm, automatisk volymregulering, dual tunere, Bluetooth og tilslutningsmuligheder med USB og iPod. Den indbyggede DVD-afspiller har plads til seks cd'er. Bilen er også udstyret med en Linguatronicsystem med stemme aktiveret kontroller udviklet af selskabets specialister. Dette gjorde det meget let at bruge navigationssystemet, højttalersystem, telefon og andre teknologiske gadgets.

Nogle karakteristiske ting på instrumentbrættet på Mercedes-Benz CLC Class biler var et ekspressivt speedometer og omdrejningstæller med rød nål. Når bilen blev startet lavede nålene et spring igennem hele skalaen og derefter faldt de tilbage til nul, ligesom sport og racerbiler.

Det er også et multifunktions tre-egede rat, automatisk klimakontrol, aluminium dele i kabinen, sportssæder med flere justeringer og sidestøtte. Alt dette blev inkluderet i grundpakken. Man kunne også vælge mellem forskellige farver af polstringen: sort, sort og rød, kombineret, og "Grey Alpaca".

Bilerne kom også i en sport pakke, der havde sporty lav dæmpning, formørket front og baglygter, en følsomhedsmekanisme der aktiveres ved kørsel ved høje hastigheder, et ændret kølergitter med krom indramning og pænere forlys.

Den nye forenklede søgning på siden, vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige del. Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Stempelringe
Autodele + Producent Stempelringe HASTINGS PISTON RING
Autodele + Bilproducent Stempelringe HYUNDAI
Autodele + Varenummer Stempelringe 6899S020
Varenummer 6899S
Varenummer + Producent 4353S030 HASTINGS PISTON RING
OEN 6899S020
OEN + Producent 6899S HASTINGS PISTON RING
loader Vent venlist...