1.000.000 bildele - find en passende reservedel til din bil Eksempel

0 Vare(r)
#
Din indkøbsvogn er tom
0,00 kr.

Glem ikke de regelmæssige vedligeholdelses- og udskiftningsintervaller for bildele til MERCEDES-BENZ GLK

Mercedes-Benz GLK Class

Mercedes-Benz GLK Class repræsenterer en stilfuld crossover fremstillet siden 2008. Produktionen er beliggende i Bremen, Tyskland. I dag er der en generation og en opdatering af den første generation af serien.

Mercedes-Benz GLK Class X204

Mercedes-Benz GLK Class fik sin debut på Detroit Motor Show i 2008. Nogle måneder senere startede produktionen af ​​denne crossover model. Ved udviklingen af ​​bilen var man ekstra opmærksom på at holde udstødnings neveauerne nede. Bilerne blev udstyret med benzin motor som levede op til Euro-5 standard, og dieselmotoren til Euro-4-standarden. Injection System Common Rail betyder, at bilen også har gode acceleration egenskaber.

Fire-hjulstrækket er leveret af 4MATIC systemet. Mercedes-Benz GLK Class basispakke indeholder lydsystem, elektrisk justerbare forsæder, klimaanlæg, regnsensor, tågelygter og navigationssystem. Som ekstraudstyr er der også satellit radio og panoramatag.

Interiøret er designet i en streng æstetisk stil og er lavet af træ og flere krom flere steder. Aktive hovedstøtter, sikkerhedsseler med forstrammere, front-, side- og knæ airbags, ESP og ABS-systemet er alle med til at sikre en høj grad af sikkerhed.

Mercedes-Benz GLK Class X204 restyling

I 2012 præsenterede firmaet den opdaterede Mercedes-Benz GLK Class på Frankfurt Motor Show. Bilen fik en ny kølergrill, nye spejle, kofangere og LED-lys. Producenten justerede alle systemer på crossover modellen og formåede at øge dens acceleration evne.

De fik forbedret kvaliteten af ​​det indvendige og installerede LED-lys i kabinen. Automatgearets controller blev flyttet til ratstammen, og alle elektroniske enheder (især dem som har at gøre med sikkerhed) blev opdateret. Mercedes-Benz GLK Class blev også udstyret med Hill Descent Control-system, og en en adaptiv fartpilot.

Den nye forenklede søgning på siden, vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige del. Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Bremseskiver
Autodele + Producent Oliefilter STARK
Autodele + Bilproducent Tændrør KIA
Autodele + Varenummer Viskerblade SKWIB-0940022
Varenummer SKWIB-0940055
Varenummer + Producent SKWIB-0940101 STARK
OEN 1J0998003
OEN + Producent 28890M200 STARK
loader Vent venlist...