1.000.000 bildele - find en passende reservedel til din bil Eksempel

0 Vare(r)
#
Din indkøbsvogn er tom
0,00 kr.

Glem ikke de regelmæssige vedligeholdelses- og udskiftningsintervaller for bildele til MERCEDES-BENZ SLS AMG

Mercedes-Benz SLS AMG

Mercedes-Benz SLS AMG biler gik i produktion i 2010. I løbet af sit første år på markedet blev den kaldt Car of the Year af magasinet Playboy. Produktionen er baseret i Sindelfingen, Tyskland.

Mercedes-Benz SLS AMG historien

På Frankfurt Motor Show i 2009 præsenterede selskabets deres nye skat - super bilen Mercedes-Benz SLS AMG C197. Det kom i todørs coupe karrosse og arvede ideerne, der blev anvendt i skabelsen af ​​Mercedes-Benz SLR serien. Den kombinerede højteknologisk effektivitet, kraft og stil.

I overensstemmelse med Mercedes-Benz klassisk stil for sportsvogn design fik bilen en lang motorhjelm, LED lamper og store sporty luftindtag. Kroppen blev bygget i aluminium.

Dens kølergrill er delt i to dele, delt af en vandret placeret stang med selskabets forkromede emblem centralt placeret. Den implementeret en innovativ sikkerhedssystemer. På dørkarmen sidder der forskellige mekanismer, der aktiveres under en ulykke, og som giver hurtig adgang til førerhuset for redningspersonale. Denne bil kombinerer den klassiske stil fra Mercedes-Benz sportsvogn med moderne stil.

Bilens interiør er designet i en sporty stil og med stor bekvemmelighed. I kabinen er der brugt kvalitet læder og antydninger af metal.

Bilen har fremragende aerodynamiske egenskaber. Den bevægelige spoiler ændrer automatisk vinkel, når køretøjet når en hastighed på over 120 km / t, hvilket forbedrer dens acceleration.

I Frankfurt i 2011 præsenterede man seriens nye karrosseri, Mercedes-Benz SLS AMG R197 - en roadster. Ved taget anvendte designerne materialer som stål, aluminium og magnesium. Udviklerne erstattede foldedørene til døre, der åbner vertikalt. De gjorde også kroppen mere stiv, hvilket øgede køretøjets vægt 1695 kg til 1735 kg.

Den nye forenklede søgning på siden, vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige del. Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Arbejdscylinder
Autodele + Producent Arbejdscylinder TRUCKTEC AUTOMOTIVE
Autodele + Bilproducent Arbejdscylinder MERCEDES-BENZ COUPE
Autodele + Varenummer Arbejdscylinder 02.23.124
Varenummer 2893
Varenummer + Producent C81402ABE ABE
OEN 0002954107
OEN + Producent 0002956307 MAPCO
loader Vent venlist...