1.000.000 bildele - find en passende reservedel til din bil Eksempel

0 Vare(r)
#
Din indkøbsvogn er tom
0,00 kr.

Glem ikke de regelmæssige vedligeholdelses- og udskiftningsintervaller for bildele til VOLVO V60

Volvo V60

Volvo V60 biler er blevet fremstillet siden 2010 og fortsætter at blive bygget selv i dag. I dag er der kun kommet en generation af disse biler samt en ny stil til dem. Modellen bliver lige nu bygget som stationcar. Volvo V60 bilerne bliver fremstillet på fabrikker i Belgien og Sverige.

Volvo V60 I generation

Volvo V60 bilerne havde deres debut på biludstillingen i Paris i 2010. Bilen var baseret på anden generation Volvo S60 sedan, og var dybest set en Volvo V60 i stationcar version, den fik design, proportioner og tekniske egenskaber fra S60. De bageste lys fik en kompliceret form som blev et enestående træk ved denne models ydre.

Interiøret afveg med sin rummelighed og ergonomi. Sports sæder med fremskreden rygstøtte kan modificeres på mange forskellige måder. Midterkonsollen er dekoreret med træ og aluminium indlæg, er vendt over mod chaufføren. Det var muligt at tænde eller slukke overvågning af blinde pletter, eller til at holde køretøjet på vejen ved hjælp af en enkelt knap på midterkonsollen. Der var multimedia skærme integreret i nakkestøtterne. Læder og blød plast blev anvendt til indretning af kabinen. Almindeligt træ indlæg og aluminium skær bruges til dekoration.

Den grundlæggende pakke af Volvo V60 fik inkluderet elektronisk klimakontrol, opvarmede sæder, spejle og bagrude varme, kabine filter, front- og sideairbags, bremseassistent, dynamisk stabilitet, trækkraft kontrol, fartpilot og så videre. Som tilvalg  var det muligt at vælge et audiosystem med otte højttalere, lamineret glas med vandafvisende belægninger, læderindtræk, automatisk højderegulering og overvågningssystem for blinde vinkler.

Første generation af bilerne blev produceret indtil 2013.

Volvo V60 I generation restyling

Volvo V60 bilerne fik en ny stil i 2013. Ændringer rørte frontens design: nye forlygter, kølergrill og ændret kofanger. Hybrid Modified Volvo V60 D6 Plug-In Hybrid Polis blev fremstillet i 2013 og blev brugt af det svenske politi som tjenestebil.

Volvo V60 Cross Country blev fremstillet i 2015. Den adskilte sig fra andre modeller med højere frihøjde, en større kølergitter og plastik spoilere omkring hjulkasserne.

Volvo V60 biler kom på tredje pladsen over de bedst sælgende biler blandt alle Volvo-modeller.

Den nye forenklede søgning på siden, vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige del. Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Tilbehørssæt, skivebremsebelægning
Autodele + Producent Tilbehørssæt, skivebremsebelægning RIDEX
Autodele + Bilproducent Tilbehørssæt, skivebremsebelægning MERCEDES-BENZ E-KLASSE
Autodele + Varenummer Tilbehørssæt, skivebremsebelægning 407W0036
Varenummer SKWW-0190035
Varenummer + Producent 407W0058 RIDEX
OEN 2115400717
OEN + Producent A2115400717 STARK
loader Vent venlist...