Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
99 Vare(r)

Montagepasta bruges til hurtigt og enkel installation af dele. De gør det også lettere at skille delene ad igen. De fungerer også som smørelse, som sørger for at beskytte delen og forhindre fugtskader og skader fra kemikalier. De forbedre også varmeegenskaberne.

Hvilke typer af monteringspasta findes der

Disse produkter kan opdeles efter deres formål. De mest almindelige er:

  • Dæk. Her bruges det til at sikre, at hjulene sidder godt fast. De sikrer, at dækkene ikke sidder fast eller glider.
  • Lyddæmpende. Denne pure hjælper dig med at lukke samlinger og derfor kan den også bruges som pakning til flangesamlinger. De er designet til at modstå høje temperaturer og er karakteriseret ved resistance over for vibrationer og lufttæthed.
  • Lejer. Dette middel sørger for at beskytte delen mod korrosion og forebygger, at deres klæbeevne falder. De sikrer en optimal rotation af bevægelige dele.
  • Bremsesystemet. Disse puréer sørger for at bremserne opretholder deres optimale egenskaber ved ekstremt høje temperaturer, i nogle tilfælde helt op til 1200 grader. De er resistente over for fugt eller kemikalier. De sikrer også en stille funktion, når du bremser.
  • Motoren. Denne pasta beskytter motorens dele fra tør friktion, når den starter op efter at være samlet. De kan opløses i olie.

Sådan bruger du monteringspasta

  1. Før du begynder bør du læse instruktionsbogen. Nogle pasta til hjul skal først opløses før du bruger dem, og der er forskellige blandingsforhold alt efter, om du har en en passager- eller erhvervskøretøj. Nogle kemikalier skal nogle gange vædes for at opretholde deres elasticitet.
  2. Rengør overfladen for skidt, rester fra smøremiddel og korrosionsprodukter. Det er ikke kun skidt for klæbeevnen, men kan også have en rusteffekt på delen og de bevægelige dele.
  3. Brg en børste, en malerbørste eller en klud til at påføre kmikaliet. Puréen skal oftest ikke gnubbes ind.
  4. Husk på at nogle produkter skal varmes op, før de hærder helt ind.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vi har et stort udvalg af produkter, som du kan bruge til at reparere og vedligeholde din bil med i vores webshop på AUTODOC. Uanset om du skal skifte hjul, motor eller bremsesystem, så anbefaler vi at du køber monteringspasta. Det bliver meget lettere at skifte eller samle delen, når du bruger det og så vil delen også være beskyttet mod miljømæssige angreb. Der er også store rabatter og hente i denne kategori. Bestil med det samme og måske får du gratis levering.

loader Vent venlist...