Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
11 Vare(r)

Høj luftfugtighed inde i bilen påvirker dens tekniske forhold negativt og fremmer forekomsten af korrosion. På grund af kraftig fugt kan vinduerne dugge og dermed begrænse førerens udsyn. Herudover skaber denne proces favorable betingelser for vækst af patogene bakterier, hvilket giver en ubehagelig lugt inde i bilen. Specielle affugtere til bilen kan hjælpe med at løse dette problem. Det er tilbehør, som er let at anvende, og som ikke fylder ret meget.

Typer af affugtere til bilen

I producentens katalog kan man finde:

  • Stofposer med silica gel eller bambuskul. Silica gel produkter kan absorbere 3 gange mere fugt end den vejer. De tørres hurtigt. Den største fordel ved kulprodukterne er, at de putter en del af den absorberede fugt tilbage, hvis luftfugtigheden bliver for lav. Som regel ligger tilbehør med absorberende pellets på instrumentbrættet eller under sædet.
  • Enheder, som får strøm fra cigarettænderen. Dette er kompakte enheder, som passer til biler i alle mærker og modeller og virker selv, når bilen står parkeret. Nogle enheder er udstyret med en timer for at slukke dem efter en bestemt tid.

Tips til brug af affugtere til bilen

  1. De fleste affugtere i stof kan genbruges. Efter de er tørre gendannes deres egenskaber. Processen bør kun udføres efter producentens vejledning: nogle produkter kan kun tørres i solen - andre i microovnen, en tredje - på radiatoren.
  2. Det anbefales  at placere 2-3 produkter med absorberende pellets i bilen for det bedste resultat.
  3. Enheder, som får strøm fra bilens elektriske system, skal demonteres regelmæssigt for at rengøre elementerne for støv og mug. Dermed holder de længere.
  4. Mange enheder er udstyret med indikatorer, som ændrer farve, når de har absorberet den maksimale mængde fugt. Dette betyder, at de skal tørres. Nogle enheder kan lave en lyd, når beholderen er fyldt.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Du kan købe affugtere til bilen billigt og hurtigt på vores webshop. Vi har en brugervenlig platform, hvor du kan finde alt, du har brug for på bare få minutter. Herudover finder du lave priser, regelmæssige kampagner og mulighed for fri levering. Køb på favorable betingelser - bestil online på AUTODOC lige nu.

loader Vent venlist...