Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
500 Vare(r)

Bagagerumsmåtter beskytter bilens polstring mod snavs, fugt, slidmærker, skrammer og rustpletter. Dette tilbehør forkorter også rengøringstiden markant.

Typer af bagagerumsmåtter

Af produktionsmateriale:

  • Gummi. Disse er holdbare og pålidelige måtter, som er enkle at vedligeholde og overkommelig i pris. Herudover glider de ting, som sættes ovenpå gummiet ikke under transporten.
  • Tekstil. Dette er modeller med et præsentabelt udseende og forskellige farver. Der bruges slidstærkt stof i produktionen. De absorberer hurtigt fugt, er lette og billige.
  • Polyurethan. Dette tilbehør er fleksibel, let at vaske, tørrer hurtigt og er vandtæt. De er også slidstærke, modstandsdygtige overfor kemiske stoffer og temperatursvingninger. Herudover er polyurethan produkter 2 gange lettere, end dem i gummi i samme dimensioner.
  • Gummi-plastik. De holder i lang tid og bøjer let. De er neutrale overfor kemiske stoffer og har ingen skarp lugt.
  • Plastik. Dette tilbehør er billigt og let at pleje. De er ikke særlig fleksible, men beskytter effektivt mod mekaniske skader.

Måtter i polymer har som regel sider, hvis højde varierer fra 2-6 cm. Tekstil og gummiprodukterne laves som regel uden disse.

Producenterne tilbyder special- og universalmåtter. Førstnævnte er lavet til en bestemt bilmodel og passer præcist til bagagerummets parametre. Den anden kan bruges i forskellige biler. Størrelser og form på de fleste kan justeres.

Tips til brug af bagagerumsmåtter

  1. Noget tilbehør kræver fastgørelse i bagagerummet med specielle fastgørelsesanordninger. Følg producentens instruktioner under installationen.
  2. Som regel skal bagagerumsmåtter i gummi, polyurethan og plastik bare vaskes med vand og tørres i lodret position. I tilfælde med meget snavs kan man bruge et specielt rengøringsprodukt.
  3. Tekstilmåtterne rengøres ved hjælp af en børste eller en støvsuger, som kan tåle vand. Brug af højtryksrenser er acceptabel med gennemsnitlig effekt. Bruges sådan en enhed, skal slangen holdes mindst 20 cm. fra tilbehøret. Det anbefales ikke at vaske tilbehøret i vaskemaskine.
  4. Du må gerne bruge almindelige sakse til at reducere størrelserne på universal produkterne. De fleste har påtrykt stiplede linier til klipning.

AUTODOC: praktiske online indkøb

Vil du gerne købe bagagerumsmåtter uden problemer? Bliv kunde hos AUTODOC. Her kan du købe alt, du har brug for til bilen billigt og hurtigt online. Du kan finde perfekt passende produkter i vores praktiske katalog på få minutter. Mange af dem sælges på tilbud. Foretag en bestilling i vores netbutik nu og nyd komfortabel shopping.

loader Vent venlist...