Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
74 Vare(r)

Et bagagenet gør det mere behageligt at transportere last. Enheden gør det muligt at fragte bagage sikkert i en bestemt position og minimerer dermed risikoen for, den går i stykker. Herudover kan man man organisere pladsen godt ved hjælp af den slags tilbehør.

Hvilke typer bagagenet findes der

Efter positioneringsmetode:

 • Lodret. De kan fastgøres bagpå eller på sidevæggene i bagagerummet. Herudover kan den slags biltilbehør bruges som en barriere for at isolere noget plads. Nogle modeller er opdelt i flere rum i forskellige størrelser.
 • Vandret. De gør det muligt at presse bagagen mod gulvet og forhindrer, at det løsner sig. Som regel er disse strækbare, hvilket gør det muligt at fiksere selv store ting.
 • Universelle. Dette er små produkter, som er lette at installere, og som kan monteres både lodret og vandret.

Enhederne kan være lavet af:

 • nylon
 • capron
 • polypropylen eller andet materiale

Nogle bagagenet har en ramme, som er lavet af tekstiltape eller er udstyret med elastiske snore til fastgørelse. Tilbehøret afviger fra hinanden på tykkelsen af tråden. Den kan f.eks. være 3, 5, 8 mm. Jo højere denne værdi er, jo tungerer ting kan transporteres. Cellerne  i nettet kan være sekskantede, rombeformet eller firkantet.

Tilbehøret kan fastsættes:

 • på standardbeslag eller huller, som er lavet i bilen - ved hjælp af kroge og karabinhager.
 • med selvskærende skruer eller andre universelle befæstelser (de kræver boring i karrosseriet).
 • til polstingen i bagagerummet - med velcro.

Der præsenteres produkter i forskellige størrelser i kataloget. F.eks. kan længde og bredde på de vandrette være op til 70x70 eller 70x90 mm. Tilbehøret kan monteres lodret, kan være kort (beregnet til at sætte fast på sidevægge) eller lang (placeres på væggen længst væk eller tæt på bagklappen)

Tips til brug af bagagenet

 1. Brug kun enhederne til det, de er beregnet til. De må ikke bruges til transport af kæledyr.
 2. Fastgør enhederne ifølge producentens anbefalinger. Fastgørelsespunkterne skal placeres, så de strammer nettet jævnt uden at sno.
 3. Fordel vægten korrekt når du transporterer ting. F.eks. skal man placere store ting i midten og mindre ting i siderne, hvis man bruger gulvmonterede net.
 4. Rengør tilbehøret engang imellem ifølge producentens instruktioner. Bemærk at nogle modeller skal håndvaskes.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Vil du gerne købe bagagenet til lave priser? Bliv kunde på AUTODOC. Alle produkter i vores katalog er billige, og der er tilbud på mange af dem. Gør et godt køb - bestil på vores hjemmeside idag.

loader Vent venlist...