Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
41 Vare(r)

Kæledyr kan snavse sædebetrækket til og endda ødelægge det, når de rejser med i bilen. Dette kan man undgå med sædebetræk til kæledyr. De gør rengøring for snavs og hår i kabinen meget lettere.

Typer af sædebetræk til kæledyr

Dette tilbehør varierer i produktionsmateriale. Det kan være Oxford, polyvinylchlorid, Cordura eller pressening. Biltilbehøret, som præsenteres i kataloget, kan inddeles i følgende grupper:

  • Dækker dele af passagersædet, f.eks. ⅔. Med dette tilbehør er det muligt at rumme ikke bare kæledyret men også en person. Som regel er dele af denne type relativ billige.
  • Dækker hele passagersædet. Dit firbenede kæledyr vil kunne ligge komfortabelt, og betrækket vil være beskyttet.
  • Transformative. Du kan vælge produkter, som kan dække sædet enten helt eller ⅔ af det. Når produktet kun lægges delvist ud, er der også plads til en eller to passagerer. Det kan betale sig at købe den slags tilbehør til et kæledyr, som vokser. Ulempen er den temmelig høje pris.

Produkterne kan sættes fast:

  • Kun til bagsæderne
  • Fra den ene side - til bagsædet, fra den anden til bagsiden af forsædet. De ligner hængekøjer. Hvis du vil, kan du vælge en del, som er udstyret med sidevægge til beskyttelse af dørene.

Tips til brug af sædebetræk til kæledyr

  1. Installer tilbehøret og plej det i henhold til producentens instruktion. Som regel er maskinvask muligt. Du skal bruge det anbefalede program. Opbevar tilbehøret i en speciel kasse, hvis der fulgte sådan en med.
  2. Vær opmærksom på, at produktet ikke beskytter dit kæledyr mod stød under turen. Til dette bør du bruge en standard sikkerhedssele eller en speciel rem. Herudover tilbyder nogle producenter pålidelige transportbure til kæledyr.
  3. Om vinteren anbefales det at installere tilbehøret efter at have opvarmet kabinen på forhånd.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Vi præsenterer kun kvalitets tilbehør til transport af kæledyr på vores webshop. Her kan du købe sædebetræk til kæledyr, transportbure til kæledyr og andre produkter med bare få klik. AUTODOC specialisterne vil behandle din online-ordre hurtigt, og din pakke vil blive sendt til dig. Hvis du bestiller, når der er aktive kampagner, kan du spare endnu mere.

loader Vent venlist...