Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
678 Vare(r)

Luftfriskere til bilen har til formål at bekæmpe ubehagelige lugtgener i kabinen. De fylder ikke meget og er lette at bruge.

Hvilke typer luftfriskere findes der?

Alt efter aromastoffets tilstandsform er der mange varianter af disse produkter. De mest almindelige er:

  • Papartikler med tilført duft. De placeres som regel på det indvendige bakspejl. Deres største fordel er den lave pris.
  • Væske. Som regel beholdere med aromatisk væske, der fastgøres i bilens ventilationssystem. De har en længere levetid end varianterne med tilført duft.
  • Granulat. Disse sælges for det meste i poser og kan sættes fast på bilens ventilationsgitter eller hænges på bakspejlet. Deres største fordel er den vedvarende anvendelse.
  • Gel. Beholdere med en geleagtig substans. Du kan for eksempel sætte dem på instrumentbrættet eller anbringe dem under sædet. De bliver ikke utætte, da gelen indeni er meget tyk. I de fleste tilfælde holder de længere end varianterne med væske.
  • Elektronisk. Denne kategori omfatter også ionizers, der er gode for den menneskelige organisme. De tilsluttes cigaretlighteren eller er batteridrevne.

Disse tilbehørsdele til biler afviger desuden ved deres funktionsmåde. Nogle absorberer ubehagelige lugte, mens andre kun maskerer dem ved at afgive en behagelig duft.

Anvendelse af luftfriskere til biler

  1. Læs altid producentens anvisninger og følg anbefalingerne. For eksempel fungerer nogle produkter kun rigtigt i en bestemt position. Ved nogle luftfriskere gør designet det muligt at justere duftintensiteten.
  2. Vask dine hænder grundigt med sæbe efter installation af tilbehøret.
  3. Vær meget forsigtig når der er børn i kabinen. Lad dem ikke smage på aromatisk gel, væske eller granulater.

AUTODOC: bekvem online shopping

Vores online shop tilbyder et bredt udvalg af biltilbehør af høj kvalitet. Desuden vil du kunne købe luftfriskere til bilen og andre produkter på de mest favorable vilkår. Vi har overkommelige priser og har regelmæssige salgsfremstød. Du kan købe førsteklasses produkter billigt – vurder selv. Bliv AUTODOC-kunde i dag og start din tilbuds shopping til skarpe priser

loader Vent venlist...