Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
7 Vare(r)

En køletaske er uundværlig, når man skal på picnic eller under en lang køretur. Enheden holder produkter friske og gør det muligt at transportere medicin, som kræver specielle opbevaringsforhold. Herudover vil man altid kunne have kølige drinks lige ved hånden. Denne enhed, som er nem at bruge, er billig i forhold til standard køleudstyr.

Typer af køletasker

Producentens katalog tilbyder produkter, som varierer i driftsprincip:

  • Termisk isolerende. Dette er forseglede enheder, hvor indersiden har en folieret reflektiv belægning. Gennemsnitligt holder indholdet i den slags beholdere sig kolde i 12 timer. Desuden leveres den ofte med isposer, som kan forbedre ydeevnen. Termisk isolerende enheder er billige, men kan ikke bruges til lang tids opbevaring af mad.
  • Genererende kulde. Den slags enheder får strøm fra bilens elektriske system og forbindes til cigarettænderen. De kan køle madvarer og drikkevarer og er derfor perfekte til lange ture.

Til transportering kan enhederne have:

  • Håndtag
  • En justerbar rem til at bære over skulderen
  • Hjul, så selv store enheder kan flyttes.

Du kan købe tilbehør online i forskellige størrelser: 9, 15, 30 l. osv. Producenterne tilbyder også produkter, som er udstyret med ekstra elementer. F.eks. kan der være sidelommer til servietter og andre små ting.

Tips til brug af køletasker

  1. Læs producentens anbefaling grundigt før brug. Overfyld ikke tasken for at undgå, den går i stykker.
  2. Opbevar ikke madvarer i køleskabet i længere tid end producenten har specificeret.
  3. Rengør beholderen med en våd klud eller svamp med sæbeopløsning efter brug. Brug ikke aggressive kemiske midler.
  4. Tag hensyn til, at termisk isolerede enheder i de fleste tilfælde også kan bruges til at opbevare opvarmet mad. Temperaturen af maden vil forblive den samme i et stykke tid.

AUTODOC: praktisk onlinekøb

Her kan du købe køletasker og andet biltilbehør. Vores erfarne supportspecialister behandler hurtigt din ordre og organiserer levering hurtigst muligt. Handler du, når der er aktive kampagner, kan du spare penge. Bliv kunde på AUTODOC webshop idag!

loader Vent venlist...