Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
5 Vare(r)

Lydisolering til bilen påvirker positivt både kørekomfort og sikkerhed. Den absorberer lyde fra vejen, brummen fra motoren og andre bilmekanismer. Takket være denne kan føreren koncentrere sig om at føre bilen uden forstyrrende lyde.

Typer af lydisolering til bilen

Efter monteringssted :

  • Delvis: Den installeres kun på de bildele, hvor man hører flest uønskede lyde. Den kan f.eks. installeres i døråbninger, i bagerste bagskærm eller i bagagerumsgulvet.
  • Fuld. Døre, undersiden af  motorhjelmen, bagagerummet, gulvet i kabinen og andre af bilens elementer dækkes fuldstændig af lydtæt materiale.

Kataloget indeholder 4 typer tilbehør, som hjælper med at reducere støj inde i bilen:

  • Vibrationsdæmpere. De produceres med brug af bitumen, mørtel, butylgummi og påsættes direkte på metaldelene på karosseriet. De absorberer mekaniske vibrationer fra motoren, transmission og affjedring og beskytter komponenter mod korrosion. Vibrationsdæmpere vælges efter karosseridel: til motorhjelmen, døre og tag skal tykkelsen være 1-2 mm., til skærmkassen og motorside - 2-3 mm.
  • Lydisolatorer. Disse er porøse og fiberrige produkter, som absorber lyden godt. De kan være lavet af opskummet polyethylen, polyurethan og kunstig eller naturlig filt. De installeres som det andet lag efter vibrationsdæmpere og isolerer også mod kulde. Den slags lydisolering kan have en foliebelægning, som øger dens modstandsdygtighed overfor fugt og mekanisk effekt.
  • Lyddæmpere. Disse er bløde, meget porøse produkter med en åben struktur, som kan sprede lydbølger. De fleste er produceret af opskummet gummi eller polyurethan skum.
  • Forseglinger som modvirker hvinende lyde. De dækker huller i området ved instrumentbrættet og knapperne til sædejustering og også i samlingerne på de dekorative interiørelementer. Striber af opskummet polythylen eller gummi kan bruges til forsegling af skjulte dele; til de synlige laves elementerne af et syntetisk stof.

Tips til brug af lydisolering i bilen

  1. Installation af den slags materiale er et omstændigt arbejde, som kræver specialværktøj, inklusiv varmepistol og rulle. Det anbefales at få proceduren lavet på et værksted.
  2. Hvis man installerer selv, bør man nøje følge producentens anbefalinger. Det er bedre at starte fra en glat overflade - f.eks. gulvet i bagagerummet.
  3. Fjern snavs og rustpletter og affedt ved brug af specielle kemikalier for at isoleringen klæber tæt til delene.
  4. Det anbefales at bære beskyttelseshandsker, når man installerer foliebelagte materialer. Dette minimerer risikoen for, at man skærer sig.

AUTODOC: praktiske online-indkøb

Du kan købe en lydisolerende måtte og andet tilbehør til reducering af lyden billigt i vores netbutik. Vi har lave priser på alle produkter og afholder regelmæssigt kampagner, som gør det muligt at spare penge. Bestil online lige nu og køb kvalitets tilbehør til bilen billigt.

loader Vent venlist...