Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
138 Vare(r)

Mikrofiberklude til rengøring af glas er bløde produkter, som ofte er lavet af polyester tilsat polyamid. Grundet fibrenes specielle struktur har de en høj absorberingsevne og er i stand til at fjerne selv oliepletter uden brug af kemiske midler. De efterlader ikke små ridser, pletter, hår og bobler ikke.

Hvilke typer af mikrofiberklude findes der

Opdelt efter strukturen på materialet findes der to typer:

  • Uvævet. De er lavet på metoden, hvor fibrene presses og har en glat tekstur. De er ofte billige og egnet til at tørre og polere glasoverflader.
  • Vævet. Disse er tilbehør med struktur som frotté. De betragtes som universelle og bruges til våd rengøring og fjernelse af fugt fra overflader samt til polering.

I kataloget kan man finde tilbehør, som er egnet til pleje af forskellige bildele, såvel som specialtilbehør til forebyggelse af dug på ruderne. Sidstnævnte behandles med et specialmiddel, som forhindrer dannelse af kondens.

Egenskaber ved glas rense klude i mikrofiber

  1. Brug tilbehøret i overensstemmelse med producentens anbefalinger. Vær opmærksom på, at nogle produkter ikke bruges sammen med vaskemidler.
  2. Tilbehøret kan hånd- eller maskinvaskes ved at tilføje en lille smule af et neutralt produkt: vaskemiddel med lav alkalinitet eller til farvede stoffer. Det anbefales ikke at bruge blegemiddel eller skyllemiddel, da de kan skade materialets struktur.
  3. Tilbehøret kan tørres i tørretumbleren eller udendørs. Der er forbudt at benytte varmende enheder. Det er også forbudt at stryge tilbehøret.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Du kan hurtigt og billigt købe mikrofiberklude til glas såvel som andre produkter til pleje af bilen på vores webshop. Du vil blive glædeligt overrasket over vores priser og de mange tilbud gør, at du sparer penge. Takket være det brugervenlige interface på hjemmesiden og den praktiske bestillingsblanket kan du gøre et godt køb online på få minutter. Bliv kunde på AUTODOC idag og køb brugbart tilbehør til bilen uden ekstra udgifter.

loader Vent venlist...