Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
9 Vare(r)

En nødhammer kan hjælpe med at komme ud af bilen efter et biluheld. Værktøjet bruges, hvis bildøren ikke kan åbnes. Man bruger den til at smadre vinduet i den blokerede dør, så man kan komme ud af bilen gennem åbningen.

Hvilke typer af nødhammere findes der

  • Dele, som skal opbevares i kabinen. De har ofte en klar farve, som gør dem nemme at lokalisere, hvis uheldet er ude. Nogle gange har de en holder til at fastholde værktøjet, f.eks. på siden af førersædet.
  • Dele med en nøglering, så man kan have den med sig. De er små og vejer ikke ret meget. Ofte kan de købes billigt.

Ofte indeholder dette tilbehør også et blad til at skære sikkerhedsselen over med. Den kan have yderligere indbygget tilbehør. F.eks kan man i kataloget finde nødhammere med en elektronisk dæktryksmåler eller lommelygte.

Tips til brug af nødhammere

  1. Læs brugermanualen grundigt. Placer produktet så det er let tilgængeligt i en nødsituation, f.eks. på siden af førersædet eller under det. Det anbefales at have 2 nødhammere i kabinen. Placer den anden så den kan ses fra bagsædet.
  2. Splinter vil forekomme, ved brug af enheden. Dæk for ansigtet med den anden hånd og beskyt øjnene for at undgå skader. Dæk hånden med hammeren med et stykke stof, hvis det er muligt.
  3. Knus glasset i sidevinduet ved at bevæge hammeren fra midten og ud til hjørnerne. Slå på glasset med den skarpe del af værktøjet. Brug den den modsatte side af værktøjets hoved bagefter.
  4. Forsøg ikke at smadre forruden. Den er designet til ikke at splintre, selv hvis den revner.

AUTODOC: praktisk onlineshopping

Du kan købe nødhammere, brandslukkere og meget andet på vores webshop. På samme tid kan købene blive ret billige. Kontakt specialisterne i vores tekniske support for at høre nærmere om mulighederne for at spare penge: de vil fortælle dig, om der i øjeblikket kører tilbud. Bestil autoprodukter på AUTODOC og få alle fordelene ved at handle online.

loader Vent venlist...