Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
83 Vare(r)

Selepuder er en populær type af tilbehør til sikker transport af børn. De har ingen ryg, og installeres i barnesædet eller på bilsædet. Deres formål er at give en højere siddeposition, for at gøre det muligt at fastholde et barn med en sikkerhedssele. Selepuden er relativ lille men er let at installere. Vægt, højde og alder på barnet, som kan bruge selepuden i stedet for et barnestol, er specificeret i færdselsloven for hvert land.

Hvilke typer selepuder findes der

Efter basens materiale

  • Produkter lavet af skumplast er billige og vejer ikke ret meget men er ikke særlig holdbare.
  • Enheder med plastikramme er mere holdbare og sikre. På samme tid er de lette og kræver ikke nogen besværlig pleje.
  • Selepuder med en metalramme er temmelig tunge men er de mest pålidelige og holdbare.

Produkter i kataloget varierer også i størrelse. Vælg dem efter barnets størrelse og målene i bilens kabine. F.eks. er et smalt tilbehør perfekt til en bil, som ikke er særlig bred, men du bør tjekke grundigt, at den ikke bliver for smal for den lille passager.

Herudover adskiller tilbehøret sig fra hinanden på højden af armlænet. Jo højere de er, jo højere sidder sikkerhedsselen på passagerens krop.

Tips til brug af selepuder

  1. Læs instruktionen for installation og brug af selepuden.
  2. Installer enheden på bagsædet af køretøjet. Det er forbudt at installere dem på forsædet.
  3. Rengør tilbehøret ifølge producentens anbefalinger. Et aftageligt betræk kan som regel vaskes manuelt eller i vaskemaskinen på skåneprogram. Metal og plastikdele kan bare tørres med en våd svamp engang imellem.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

På AUTODOC webshop kan du købe selepuder og andet tilbehør til bilen til enhver lejlighed. Spørg specialisterne i teknisk support - de kan hjælpe med at vælge det produkt, du har brug for og fortælle hvilke af dem, som er på tilbud. Bestil online på AUTODOC hjemmeside eller ved hjælp af mobilapplikationen  - det er nemt og billigt.

loader Vent venlist...