Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Refleksvest

Se
Producenter
76 Vare(r)

Sikkerhedsvest: Værd at vide

Hvis bilen stoppes pludseligt grundet et nedbrud eller uheld, specielt uden for byen, er det nødvendigt at tage en sikkerhedsvest på. De gør fører og passagerer synlige for andre på vejen om natten eller under forhold med lav sigtbarhed. I mange lande er det et lovkrav at have en sikkerhedsvest i bilen. Produkterne er billige og kan også bruges, når man cykler.

Hvilke typer sikkerhedsveste findes der

Efter produktionsmateriale:

  • Lavet af polyester. De beholder farvens lysstyrke i lang tid selv ved regelmæssig brug; blegner ikke, selv hvis de konstant udsættes for direkte sollys; tørrer hurtigt.
  • Nylon. Dette tilbehør er let og holdbart, modstår mekanisk skade perfekt.

Efter farve:

  • Gul
  • Orange
  • Rød

Kataloget indeholder tilbehør, som har forskellige advarselstegn på bagsiden. Du skal vælge tilbehøret efter størrelse. Du kan derfor ikke kun købe dem til voksne men også til børn. Der findes f.eks. dele til børn mellem 4-7 og 8-13 år.

Sådan bruges sikkerhedsveste

  1. Tilbehøret skal holdes ren. Som regel kan de maskinvaskes uden centrifugering. Det anbefales ikke at stryge dem. Nogle gange har producenten markeret hvor mange gange, de er beregnet til at kunne vaskes. Holdbarheden afhænger af opbevaringsforholdene, og forholdene de bruges under.
  2. Hav altid tilbehøret i nærheden, så du kan tage vesten på i alle nødsituationer. Ofte er det et lovkrav at opbevare den inde i bilen.
  3. Tilbehøret skal tages på uden på tøjet. Både fører og passagerer skal bruge dem.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

På vores webshop kan du købe sikkerhedsveste og meget andet biltilbehør til lave priser. Herudover vil du få de valgte produkter billigere, hvis der er kampagne på dem. Det er værd at nævne, at du ikke bare kan købe online på AUTODOC hjemmeside men også via vores praktiske mobilapplikation. Bliv kunde idag og køb billigt og komfortabelt.

loader Vent venlist...