Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
5 Vare(r)

Skitasker beskytter effektivt udstyr mod mekanisk skade og snavs under transport. Dette tilbehør gør transport af sportsudstyr lettere og forhindrer snavs og vand i at trænge ind i kabinen.

Hvilke typer skitasker findes der

Efter materiale

  • Tekstil. Dette er holdbare produkter, som beskytter effektivt mod støv og er relativt billige. Kategorien inkluderer også tilbehør, som er lavet af vandtæt materiale, f.eks, nylon og polyester.
  • Læder. De er modstandsdygtige overfor mekanisk skade og ser godt ud.
  • Plastik. Disse er som regel pålidelige og rummelige og er modstandsdygtige overfor slag.

Du kan finde modeller til mænd og kvinder i katalogerne. De afviger fra hinanden på designet. Førstnævnte er som regel lavet i mørke farver - den anden i lyse farver.

Skitasker fås i forskellige størrelser alt efter hvilket udstyr, de er lavet til. Disse mål varierer mellem 165-210 cm.

Ifølge konstruktionens egenskaber:

  • Bløde produkter uden faste dele. De er ofte lavet til udstyr til 1 person. Dette er et let tilbehør, som fylder meget lidt i bilen.
  • Enheder med stødabsorberende indsatser. Et blødt fyld er syet ind i deres for langs hele længden, eller bare hvor befæstelserne sidder. Det absorberer stød og beskytter dermed indholdet mod skade.
  • Kasser, som er udstyret med hjul til transportering. De har som regel plads til flere par ski. Nogle kasser gør det ikke bare muligt at transportere udstyr men også sportsbeklædning.

Mange modeller er udstyret med yderligere elementer. Det kan f.eks. være følgende: Lommer til opbevaring af briller og handsker, små huller til at dræne vand fra smeltet sne, reflekser, stropper til at gøre biltilbehøret mindre med mere.

Tips til brug af skitasker

  1. Enhederne kan ikke bare bruges til transportering men også til opbevaring af udstyret i imellem sæsonerne. Det er vigtigt at åbne befæstelserne en smule for bedre luftcirkulation.
  2. Du bør behandle tilbehøret ifølge producentens instruktioner. Læderenheder skal rengøres med en våd blød klud, tekstil skal vaskes. Nogle modeller skal vaskes i hånden.
  3. Man kan med fordel tørre skitaskerne udendørs eller i et rum, som er godt ventileret. På samme tid er det vigtigt at undgå direkte sollys, da det kan blegne materialet.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Vil du gerne købe skitasker meget billigt? På vores hjemmeside præsenteres et bredt udvalg af den slags enheder til rimelige priser. Herudover er der aktive kampagner på mange produkter. De gør det muligt at spare penge. Bestil online idag og køb alt nødvendigt biltilbehør på favorable betingelser.

loader Vent venlist...