Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
89 Vare(r)

Nogle gange har man brug for at medbringe mere bagage, end bagagerummet kan indeholde. Du kan putte en del af det i kabinen, men det forårsager ofte besvær for passagererne. Tagbokse kan løse dette problem. Pladskrævende dele passer perfekte i disse.

Typer af tagbokse

Disse produkter fås med forskellige egenskaber inklusiv følgende:

 • Maksimale belastning. Den kan især være 40, 70, 80 eller 100 kg.
 • Kapacitet. Der findes modeller til små familiebiler med op til 300 liter volume, til store familiebiler - op til 500 liter. Og for terrængående køretøjer eller lastvogne kan du vælge beholdere, som kan indeholde op til 600 l.
 • Dimensioner. Der findes biltilbehør, som er mindre end 1,5 m eller mere end 2 m. lang. Bredden kan være 70, 78 eller 85 cm. Korte og brede modeller passer til transportering af et telt eller reservehjul. Og lange og smalle tagbokse er gode til at transportere fiskestænger og forskelligt sportsudstyr.
 • Produktionsmateriale. Der findes f.eks. bløde tekstilprodukter, hvis største fordel er den rimelige pris. Holdbart plastiktilbehør beskytter tingene indeni mod skadelig miljømæssige faktorer. Herudover hindrer de ikke bilens aerodynamiske egenskaber.
 • Måden den åbnes på. Noget tilbehør kan åbnes fra to sider - andre kun fra én.

Tips til brug af tagbokse

 1. Følg producentens vejledning. Overstig ikke den maksimale belastning og kørehastighed.
 2. Forsøg at fordele læsset på en måde, så den største del er placeret i midten af boksen.
 3. Fastgør små dele med stropper, hvis disse medfølger.
 4. Transporter sportsudstyr i specielle kasser.
 5. Brug ikke tilbehøret til at transportere meget brandbare og eksplosive væsker.
 6. Kontroller, at den er sat sikkert fast før afgang og ved standsninger. Hvis læsset ikke er sat ordentlig fast og falder af under kørslen, kan det forårsage en ulykke.
 7. Fjern tilbehøret før du kører i vaskehal. Som regel kræver det kun vand med lidt vaskemiddel uden alkohol og klorid at rengøre den. Det anbefales at tørre tilbehøret med en ren, tør klud.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Vores katalog indeholder alt, du har brug for til sikker og behagelig transport af bagage. Her kan du bestille tagbokse, bagagerums organisatorer, skitasker, tagbøjler og andet tilbehør. Se vores nuværende kampagner på hjemmesiden: de gør det muligt at købe fantastisk udstyr billigt. Og har du brug for yderligere information om produkterne, kontakter du blot vores kundeservice. De hjælper dig med glæde online. På AUTODOC gør du kun gode køb!

loader Vent venlist...