Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Hundebur

Se
Producenter
62 Vare(r)

Transportkasse til hund: Værd at vide

De fleste kæledyr bevæger sig frit rundt i kabinen og distraherer føreren fra vejen under rejsen. Transportbure til kæledyr kan løse dette problem. De begrænser kæledyrets bevægelser, men dyret kan samtidigt finde en behagelig stilling inde i bilen. Kæledyret vil takket være dette være beskyttet mod stød og sædebetrækket - mod snavs og kradsemærker.

Typer af transportbure til kæledyr

Producentens kataloger præsenterer produkter i forskellige konstruktion og produktionsmateriale. De mest populære er:

  • Transportbure med bløde sider og rygsække. Som regel har disse produkter en ramme dækket med holdbart åndbart tekstil samt et vindue med masker for et godt udsyn. Dette tilbehør kan sættes fast til sædet med en sele og bæres efter turen grundet håndtaget derpå. De er designet til transportering af små kæledyr.
  • Plastikbure. De kan placeres både i kabinen og i bagagerummet. Produkterne er lette at rengøre og ofte udstyret med en aftagelig vandskål. Nogle produkter har hjul og et langt håndtag.
  • Metalbure. De giver en perfekt luftcirkulering. Mange enheder passer til transport af selv store hunde, fordi de har en bred dør. Plastikprodukter er billigere, dem i metal er dog mere holdbare.

Tips til brug af transportbure til kæledyr

  1. Brug tilbehør, som passer til størrelsen på dit kæledyr. Producenterne specificerer som regel de anbefalede vægtparametre.
  2. Dæk ikke for luftaftrækket.
  3. Enhederne skal fastsættes sikkert under transport. Til dette kan man bruge almindelige sikkerhedsseler, og der bruges også ofte befæstelser, som sidder på selve transportburet.
  4. Stands engang imellem på lange ture, så dit kæledyr kan komme ud at gå samt drikke lidt. Udluft bilen.
  5. Rengør tilbehør i henhold til producentens vejledning. Som regel kan aftageligt tekstilbetræk maskinvaskes. Plastik og metalprodukter bør tørres med en våd svamp.

AUTODOC: praktisk onlinekøb

På vores webshop  kan du bestille transportbure til kæledyr og andre produkter til rimelige priser. Grundet forskellige kampagner har du mulighed for at spare endnu mere. Du kan høre mere om dem ved at kontakte AUTODOC specialister på vores online-chat eller per telefon. Registrer på hjemmesiden eller installer mobilapplikationen for altid at vide om de favorable tilbud.

loader Vent venlist...