Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
28 Vare(r)

Vaskeskind  til grundig rengøring af bilen samt alternativer i kunstlæder fjerner snavs og polerer overfladen effektivt uden at efterlade hår eller ridser. Tilbehør lavet af disse stoffer bruges ofte til rengøring af lak og maling, glas og elementer i interiøret.

Typer af vaskeskind til grundig rengøring af bilen

I henhold til produktionsmateriale kan tilbehøret være:

  • Naturlig. De er perfekte til polering, da de ikke efterlader pletter. Dette tilbehør sælges til relativt høje priser men er slidstærke.
  • Kunstig. De absorberer vand og er egnet til at tørre overfladerne, også efter våd rengøring. Absorberingsevnen på de forskellige modeller varierer. Jo billigere tilbehøret er, jo mindre hygroskopisk er det som regel. Desuden slides de billige vaskeskind meget hurtigt.

Tilbehøret har som regel en firkantet eller rektangulær form. De kan også tilbydes i form af en handske. Den slags tilbehør sættes på hånden, hvilket gør det mere praktisk at bruge.

Tips til brug af vaskeskind til grundig rengøring af bilen

  1. Brug ikke aggressive rengøringsmidler såsom benzin og klorid til rengøring af vaskeskind. Brug kun en svag sæbeopløsning, når du vasker det.
  2. Tør ikke dette biltilbehør i direkte sollys eller i nærheden af varmeapparater.
  3. Læs producentens anbefalinger omkring opbevaring af tilbehøret, for at kunne vurdere alle detaljer. F.eks skal mange produkter forblive våde i en lukket rør.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Et bredt udvalg af biltilbehør er præsenteret på vores webshop. Vi tilbyder dig specielt at købe vaskeskind til grundig rengøring af bilen. Se AUTODOC katalog oftere, og du vil få mulighed for at spare penge, da vi regelmæssigt tilbyder kvalitetsprodukter med rabat. Vælg profitabel online-shopping!

loader Vent venlist...