Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
319 Vare(r)

Vindafvisere er brugbare, hvis man skal sænke vinduet under kørslen uden at føle ubehag grundet vind, som blæser ind i kabinen. De monteres over dørrammen for at omdirigere luftstrømmen. De reducerer også mængden af vand, som kommer ind i kabinen gennem åbne vinduer, når det regner.

Hvilke typer vindafvisere findes der

I de fleste tilfælde sælges elementerne i sæt med 4 eller 2 enheder. Producenterne bruger forskellige materialer til produktionen:

  • Metal. Den slags konstruktion holder længe. De har ofte en belægning af krom, som ser rigtig godt ud.
  • Plastik, især plexiglas. Den slags tilbehør er holdbar, elastisk og let. De modstår påvirkning af ultraviolette stråler og lave temperaturer effektivt. Nogle modeller er dekoreret med forkromede støbninger.

Når man bestiller et produkt på vores webshop, skal man være opmærksom på tilbehørets fastgørelsesmetode. De kan være:

  • Indbygnings-typen. De er installeret mellem glas og gummiforseglingen, som regel ved hjælp af metalbefæstelser. Den største fordel ved den slags variant, er at den er enkel at installere. Noget tilbehør kan føre til hurtig slitage af vinduesoprullet.
  • Fastgørelses-typen. De er sat fast ved hjælp af klæbende elementer. De forhindrer ikke at vinduet kan rulles ned. De er holdbare, hvis befæstelserne er i god kvalitet.

Tips til brug af vindafvisere

  1. Sæt enhederne på bilen efter de er købt. Du bør sikre dig, at de ikke dækker bakspejlet og ikke forværrer udsynet.
  2. Hvis man vælger tilbehør, som kan sættes fast, skal man forberede fladerne, de skal monteres på: rengør og affedt dem. Det anbefales at bruge renseservietter med alkohol til affedtning.
  3. Følg producentens instruktioner. Vær særlig opmærksom på anbefalingerne vedrørende temperaturen, når du monterer elementerne.
  4. Kontroller om vindafviserne er sat godt fast. De kan blive revet af under kørslen grundet løse befæstelser. Det er farligt for både bilen og andre brugere på vejen.
  5. Tør regelmæssigt tilbehøret med en våd klud. Som regel kan de tåle vask med højtryksrenser, men kun hvis de er monteret efter producentens anbefalinger.
  6. Brug ikke bilen i et par timer efter at have installeret elementer, som er limet fast. Herudover anbefales det ikke at vaske den i 72 timer efter installationen.

AUTODOC: praktiske onlinekøb

Vil du gerne købe vindafvisere hurtigt og billigt? Takket være den praktiske struktur i AUTODOC katalog kan du let finde de passende produkter og vælge den optimale variant. Der er lave priser på mange modeller. Der er mulighed for at spare yderligere penge takket være kampagnerne, som ofte afholdes på vores webshop. Skynd dig at købe de produkter du kan lide på favorable betingelser!

loader Vent venlist...