Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dæk 185 65 R15

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets 185/65 R15 Dæk til bil!
Varer per side:

185/65 dæk til personbiler kan monteres på Volvo V70 og V40, Renault Logan og Megane og andre populære modeller. 185 er profilens bredde i millimeter, 65 er højde-til-bredde ratioen og 15 er fælgens diameter i tommer. Vinterdæk har ofte denne størrelse.

Fordele

  • God præstationsevne. Den høje og smalle profil forøger det specifikke pres fra dækket mod vejoverfladen. Dette resulterer i et fortrinligt vejgreb på den isglatte overflade.
  • Formindsket risiko for aquaplaning. Når bilen køres på tilsneet, vådt føre Vil dækkene her være en del mere nyttige end de bredere modeller.
  • Gode dæmpende egenskaber. Disse høj profil dæk absorberer mange vibrationer på ujævn vej.
  • Lavt lydniveau. Dette kan forklares af den relativt lille kontaktflade med vejen.

Dæk af denne størrelse udbydes af varemærker som Michelin, Austone, Star Performer, Federal, Powertrac, Meteor, Firestone, Uniroyal, Semperit, Kleber og andre.

Autodoc.dk er en stor online forretning med 185/65 R15 dæk til passagerbiler

At købe højkvalitets dæk til overskuelig pris er nemt. På Autodoc.dk online forretningen kan du med fortjeneste købe 185/65 dæk til personbiler fra producenter med fantastisk omdømme. Ved kampagner bliver der solgt dele til en endnu lavere pris. For at tage det rigtige valg, kontakt da vores eksperter fra vores kundesupport tjeneste. De vil med glæde svare på dine spørgsmål om egenskaberne på produkterne samt assistere med at gøre et køb online  i løbet af få minutter.