Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dæk 205 60 R16

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets 205/60 R16 Dæk til bil!
Varer per side:

205/60 R16 dæk til passagerbiler passer til mange køretøjer, for eksempel Audi A4, BMW 3 series, Citroen C4, og Kia Magentis. Profilbredden er 205 mm, højden er 123 mm, diameter på fælgen er 16 tommer. Højde/bredde forholdet er 60%

Fordele

Sat op ved siden af disse dæk med modeller med lavprofil, ses disse fordele:

  • Følsomheden er minimal over for ujævnheder i vejen. Takket være dækkets gode støddæmpende egenskaber garanteres et højt niveau af komfort.
  • Nedsat belastning af affjedringen, så den bliver slidt langsommere. Risiko for deformering af elementerne mindskes.

En væsentlig forskel fra dæk med større diameter, er den forholdsvis lette vægt. Det har en positiv effekt på inertien i hjulene, hvilket resulterer i lavere energiforbrug under acceleration. Altså er der brændstof at spare ved køb af 205/60 R16 dæk til passagerbiler. Herudover har den lavere vægt også en positiv effekt på styrbarheden og reaktionen på styrings kommandoer.

Modeller af denne type er udbudt af varemærker som Goodride, Winter Tact, King Meiler, Tristar, Rotalla, Austone, Nankang, Cooper, CST, Star Performer, og andre.

Autodoc.dk er en stor online forretning med et bredt udvalg af 205/60 R16 dæk til passagerbiler.

Vil du købe dæk i høj kvalitet til billige penge? Tag et kig i kataloget fra Autodoc.dk online forretning. Vores priser vil give dig et positivt chok, og få muligheden for at spare ekstra meget under vores kampagner. Du vil altid kunne finde på vores online support service. Vores specialister vil give letforståelig information om produkterne, og hjælp til at lave en online bestilling, hvis det bliver en nødvendighed.