Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Dæk 225 50 R17

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets 225/50 R17 Dæk til bil!
Varer per side:

225/50 R17 dæk til personbiler er fabriksmonteret på Acura TSX, Audi A5, BMW 3 series, Peugeot 607 og andre populære modeller. De kompatibel også til andre mærker som Cadillac, Ford, Honda og Hyundai. Markeringerne betyder følgende: 225 er profilbredden i millimetre, 50 er højde til bredde procentdelen og 17 er fælgens diameter i tommer.

Fordele

Sammenlignet med dæk med mindre diametre:

  • Forbedret reaktion under manøvrering. Den relativt smalle profilhøjde bidrager til at bevare køretøjet stabilt under manøvrering. Derudover bliver dækkene ikke så let deformeret.
  • Muligheden for at operere ved høj hastighed. Dækkenes fremragende vejgreb garanterer det rette niveau af sikkerhed.
  • Nedsat bremselængde på både tør og våd asfalt. Disse positive ændringer kommer som følge af den øgede kontaktflade med vejoverfladen, når man benytter sig af dæk med større bredde end standarden.

Disse størrelser af dæk bliver udbudt i flere mærkers produktsortimenter: Zeta, Insa Turbo, Barum, Kumho, Gislaved, Debica, Laufenn, Falken, General, Sava og andre.

Autodoc.dk er en stor online forretning med 225/50 R17 dæk til personbiler

Du kan købe passende dæk hurtig og billigt i vores online forretning. Produktkortet på Autodoc.dk indeholder de vigtigste karakteristika og derfor tager det minimal tid at finde de produkter der har de nødvendige parametre. Samt gives en tak til vores overkommelige priser har du muligheden for at købe 225/50 R17 dæk til personbiler til en minimal omkostning. Yderligere har vi også hyppigt kampagner, der giver en ekstra besparelse. Skulle du have behov for detaljeret information omkring komponenterne, kontakt da specialisterne i vores kundeservice i online chatten og de vil med glæde hjælpe dig.