• SHOP
 • CLUB
Prøv premium konto
0
Min garage
Tilføj køretøj
0
Vare(r) #79-8853
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Motorcykel / mc dæk online

Bredde
Højde
Type
Diameter
Fabrikant
Hastighedsindeks

Bestsellere

Michelin Road 6
160/60 R17
1244,00 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Michelin ROAD6GT
190/55 R17
1456,07 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Michelin Road 6 GT
120/70 R17
1037,14 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Pirelli ANGEL GT II
120/70 R17
1426,57 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Bridgestone Battlax Bt-023
180/55 R17
1199,19 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Pirelli Angel GT
170/60 R17
1472,66 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Pirelli ANGELGTFA
120/70 R17
882,00 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Bridgestone Battlax Bt-46
110/80 R18
886,57 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Bridgestone BTT32R-GT
180/55 R17
1271,49 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Metzeler Sportec M7 RR
190/50 R17
1274,20 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Continental ContiScoot
110/70 R12
341,09 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering
Continental ContiTrailAttack 3
150/70 R18
1211,68 kr.
Pris inkl. 25 % moms, Gratis levering

Gå til udvalget med premium dæk

Sæson

Vinterdæk til MC
Køb billige Motorcykel vinterdæk online

Nyttig artikler om dæk fra AUTODOC

Dækberegner
Lær mere
Dækberegner
Billige dæk
Lær mere
Billige dæk online
Belastningsindeks
Lær mere
Belastningsindeks tabell
Regummierede dæk
Lær mere
Regummierede dæk personbil
Runflat
Lær mere
Runflat
Hastighedskoder
Lær mere
Hastighedskoder på dæk
Pigdaek
Lær mere
Pigdaek

Motorcykeldæk er designet til at yde en sikker kontakt mellem køretøjet og vejen, samt at sikre dets vejgreb og styrbarhed. De er meget anderledes end bildæk, hvilket kan ses på deres markeringer.

Motorcykeldækkets funktioner

 • Multi-forbindelses slidbane. I forhold til bildæk er ikke kun den centreret del af motorcykeldæk der er i brug under kørsel, men også sidevæggene. Det er sidstnævnte det har ansvaret for et godt greb på vejen under manøvrering, når en motorcykel hælder. For at opnå den optimale balance mellem grebsegenskaber og slidresistens er den centrale del af et dæk ofte lavet af et hårdt gummimateriale og siderne af et blødere materiale.
 • Slange / slangeløs. Nu om dage er dæk med slange sjældent brugt i bilindustrien, mens de hyppigt bruges af tohjulede motorkøretøjer. Som regel har hjul med eger dem. Sommetider kan de ses på letmetalfælge. De er ikke dyre, har slidstærke sidevægge, og er ideelle til off-road brug. De er markeret med TT (Tube Type). Der er også et bredt udvalg af slangeløse dæk præsenteret i motorcykeldæk producenterskataloger. De passer kun på letmetalfælge, og er karakteriseret ved en lav vægt Punktere de, vil luft forsvinde meget langsommere. Sådanne typer er markeret med TL (Tubeless).
 • Rammens struktur. Motorcykeldæk kan være diagonale eller radiale afhængigt af dækkets indre tråde. Diagonale dæk, som næsten aldrig bruges i biler længere, bruges hyppigt til motorcykler, især på tunge chopper- og cruisemotorcykler. De er karakteriseret ved en lav pris og høj resistens overfor sidevæg skade. Radiale dæk er mere avancerede: de er relativt lette, kan modstå væsentlig vægt, er resistente overfor overophedning, og er karakteriserede ved høj ydeevne.
 • Afhængig af trådmønstret og dækstørrelsen på akslen, som dækket er designet til. Mange modeller af motorcykeldæk er kun beregnet til montering på bag eller frontakslen, hvilket er indikeret ved deres markeringer: Baghjul (Rear Wheel) eller F, forhjul (Front Wheel) og kun forhjul (Front Wheel Only).
 • Yderligere markeringer. Udover informationen omkring højden og bredden af dækkets tværsnit, fælgens diameter, og produktionsdatoen, har motorcykler oftest en markering, der beskriver nummeret på og materialet på stop-lagene og sidevæggene For eksempel, Tread 2 PL-Steel betyder at en tråd af to-lags stål er i brug. Sidewall 2 Rayon markeringen indikerer at dækket har to-lags sidevægge lavet af kunstsilke. Nogle gange er dækkets stivhed også beskrevet: for eksempel, K0 er meget blød, K1 er blød, og K2 er medium-stift.

3 tips til at undgå fejl ved køb af motorcykel dæk

 1. Vælg produkter med henblik på køretøjets type og driftsbetingelser. Alle motorcykeldæk kan deles op:
  • Til generelt brug. Denne kategori er repræsenteret af motorcykeldæk til daglig brug på offentlige veje. Disse kan bruges på motorveje, grusveje og off-road eller til en kombination.
  • Til specifik brug. Disse inkluderer motocross og racer produkter.

Racermotorcykler må ikke være udstyret med dæk til generelt brug. Sidstnævnte vil meget hurtigt forringes grundet høj fart og overophedning. På samme tid vil racerdæk på en almen motorcykel ikke kunne opvarme til den optimale temperatur. Det vil resultere i at slidbanen vil glide, grundet mangel på vejgreb, hvilket også leder til fremskyndet slid af dækket. Du bør også have årstiden, dækket skal bruges i, med i overvejelserne.

 1. Køb kun motorcykeldæk af den størrelse, som producenten har anbefalet. Modificering af fabrikkens specifikationer på egen hånd kan føre til ulykker.
 2. Tjek produktionsdatoen. Den står skrevet på sidevæggen som et firecifret nummer i en oval. De første to cifre indikerer produktionsugen, og de sidste to indikerer året. Den maksimale hylde liggetid for produkterne er gennemsnitligt 5 år.

Autodoc.dk er en større online butik for motorcykeldæk.

Vil du købe højkvalitets motorcykeldæk til en overkommelig pris? Bliv kunde i vores online butik. Vi tilbyder:

 • Gunstige priser;
 • Ekspert råd fra kompetente assistenter;
 • Simple trin for bestilling;
 • Hurtig leverance.