• SHOP
  • CLUB
Prøv premium konto
0
Min garage
Tilføj køretøj
0
Vare(r) #55-3532
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Citroen tilbyder briller til at eliminere køresyge

Ifølge sttistikker , lider omkring 30 millioner Europæerer af køresyge på vejene. Citroen påtog sig , at finde en løsning på problemet. Seetroen brillerne blev lanceret af firmaet og er designet til eliminere forstyrrelser balanceorganet hos passagerene i motorkøretøjer.

Det innovative produkt er baseret på en teknologi der blev udviklet få år tidligere af det Franske firma *Boarding Ring* . Designet af brillerne blev udarbejdet af specialisterne på *Studio 5.5* i Paris. Hvid soft-touch plastik blev valgt som materiale til rammen.

Det operative princip i Seetroen er baseret på den særlige funtionalitet i balanceorganet. Passer ved svimmelhed og bølger af kvalme opstår som konflikt mellem opfattelsen af omgivelserne og synssansen og receptorerne i det indre øre.

Rammen består af 4 fælge , 2 i den foreste del af udstyret og 2 på dets sider, henholdsvis det direkte og det periferiske syn. Indenfor hver ramme , er der en gennemsigtig slange, der er fyldt med en lyseblå væske.

Når rammen bevæges, skaber væsken en kunstig horisont linie, derved ilimineres misforholdet mellem de signaler som hjernen modtager fra forskellige følelsesorganer.

Det er meget nemt at bruge dette ny designet produkt. Ved de første symptomer af køresyge, skal du tage brillerne på og vente 10 til 12 min. Så snart du føler dig bedre tilpas, kan du tage dem af igen.

Udstyret kan bruges af voksne og børn over 10 år. Folk med synshandicap kan bruge Seetroen ovenpå deres normale briller.

Populære opslag

Abonner modtag vores nyhedsbreve

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips: