• SHOP
  • CLUB
Prøv premium konto
0
Min garage
Tilføj køretøj
0
Vare(r) #23-4443
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Honda diesel biler vil trække sig fra det Europæiske marked fra 2021

Japanske producenter udfaser gradvis diesel køretøjer i kraft af stadig strengere miljøbestemmelser herunder forbud mod diesel biler at køre ind i nogle Europæiske storbyer. I dag sælger firmaet ikke længere diesel motorer i den Europæiske version af Honda CR-V og HR-V crossovers.

og i 2021, med afbrydelse af den nuværende Honda Civic generation, diesel versioner vil fuldkommen forsvinde fra det Europæiske bilmarked.

De vil blive erstattet af hybrid og elbiler.

Det forventes at inden 2025 vil ca ⅔ af alle mærkets modeller i Europa blive udstyret med en elektrisk motor og ligeledes benzin motor.

Selv tidligere end dette, i 2019, vil en ren elektrisk bil baseret på Honda Urban EV konceptet blive introduceret på markedet.

Til trods for at salget af diesel motor er under udfasning, synes produktionen af 1,6 i-DTEC motor at forsætte i England. Motoren vil blive isat i versionerne som er tilegnet lande udenfor EU som har mindre restriktive krav til udledning af udstødningsgas: som f.eks: Thailand, Indien og Filippinerne.

Tendensen mod bilfabrikanterne bevæger sig væk fra diesel motorer er nu dikteret af nye miljøstandarder stræben efter at reducere koncentrationen af skadelige stoffer fra udstødningsgasser.

Ifølge EU kommissionær for det indre marked, industri, iværksætteri og SMEs(små og mellestore virksomheder) Elżbieta Bieńkowska, i 2020 bør CO2 indholdet i udstødninggas ikke overstige 95 g/km, mens der i nutidens standard tillades 130 g/km.

Populære opslag

Abonner modtag vores nyhedsbreve

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips: