• SHOP
  • CLUB
Prøv premium konto
0
Min garage
Tilføj køretøj
0
Vare(r) #98-9261
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Michelin arbejder på et ultra højhastigheds dæk

Dækkene fra den franske producent vil være i stand til modstå hastigheder optil 482 km/t.

I øjeblikket er maksimal hastigheden for super sportsbiler faktisk ikke begrænset af motorkraften, men af dækkenes kapacitet. Sidstnævnte kan ikke modstå ekstreme høje belastning og det er allerede ved 400 km/t at det udsætter føre og passagere for fare. Derfor er bil producenter tvunget til elektronisk at begrænse hastigheden af deres køretøjer.   

Hos Michelin er de ved at løse dette problem i nær fremtid. Ifølge et interview afgivet af virksomhedsleder Eric Schmedding til Bloomberg magasinet, nuværende er ingeniører i virksomheden ved at udvikle et dæk der kan modstå hastigheder optil 482,8 km/t.

Et mærke synes nærliggende at blive potientiel kunde hos til det revolutionære dæk er Bugatti: allerede i dag , Deres Veyron accelere til 431 km/t og Chiron til 420 km/t men det er ikke grænsen. Det nye stykke teknologi vil også værdsættes af Koenigsegg med deres seneste Agera RS Super sportsvogn satte hastighedsrekord med 447 km/t.

En anden producent der afventer ultra højhastigheds dækkene er Hennessey special køretøjer. Det forventes at deres Venom F5 som den seneste model fra virksomheden, med en motor der yder på over 1600 HK, vil være i stand til at opnå en hastighed på 482 km/t og dette kræver de passende dæk.

Populære opslag

Abonner modtag vores nyhedsbreve

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips: