• SHOP
  • CLUB
Prøv premium konto
0
Min garage
Tilføj køretøj
0
Vare(r) #66-5460
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Verdens Første Automatiserede Valet Parking Åbner i Tyskland

Denne service opererer ved Mercedes-Benz Museet i Stuttgart. Det er et fælles projekt mellem de tyske grupper Daimler og Bosch. Biler kan parkere selv uden menneskelig indblanden: alt føreren skal gøre er at aktivere processen via den tilhørende smartphone app. Førere kan afhente deres bil på samme måde.

Denne teknologi kan sammenlignes med de nyeste Mercedes-Benz E-Class W213 modeller som er udstyret til at blive fjernbetjent. Parkeringscentralen har et stort antal af sensorer der overvåger miljøet og overfører data til modtagelsesenheden der er installeret i bilen. Så, hvis en forhindring opdages, vil bilen stoppe øjeblikkeligt. Ifølge eksperter kan en automatiseret parkeringscentral rumme 20% flere biler end de almindelige, da systemet arrangerer dem meget tæt på hinanden uden risikoen for sammenstød.

Denne teknologi har meget til fælles med den der anvendes i førerløse køretøjer. I de seneste år er disse løsninger blevet udviklet og forbedret af mange bilfabrikanter inklusive Daimler, BMW, General Motors, Volvo og andre. De har alle det samme mål: at køre kørselsprocessen komplet autonom. Robotstyret parkering er en fantastisk måde at implementere dette sikkert. For det første kan et ubegrænset antal sensorer og kameraer installeres i garagen, og justeres til parkeringbetingelserne i maksimal praktiske udstrækning. For det andet vil fraværet af vibrationer og barske miljømæssige faktorer betyde at aflæsningerne fra instrumentet vil være mere præcise.

Populære opslag

Abonner modtag vores nyhedsbreve

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips: