1.000.000 bildele - find en passende reservedel til din bil Eksempel

0 Vare(r)
#
Din indkøbsvogn er tom
0,00 kr.

VW (Volkswagen) vil
ikke længere udvikle
forbrændingsmotorer

Abonner
MODTAG VORES NYHEDSBREVE

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips:

I sammenhæng med voksende popularitet af elektriske køretøjer, har et stigende antal bilproducenter besluttet at opgive brugen af traditionelle forbrændingsmotorer. Det tyske firma er ingen undtagelse. VW (Volkswagen) strategichef Michael Jost proklamerede at firmaet har besluttet at opgive udviklingen og brugen af motor enheder som forurener atmosfæren. Ifølge ham, dette radikale skridt blev båret frem af bilproducenternes ønske om at stoppe den globale opvarmning.

Imidlertid, omstillingen til elektriske biler vil blive foretaget gradvist. For nuværende, fortsætter firmaets ingeniører med at arbejde på den sidste generation af benzin og diesel motorer med planlagt lancering i 2026. Herefter, vil alle bestræbelser blive fokuseret på udvikling og forbedring af MEB og PPE platforme som vil blive brugt som basis i elektriske biler.

I de næste 5 år, har firmaet til hensigt at hensætte et stort beløb - over $50 milliarder - for at finansere overgangen fra ICE køretøjer til elektriske biler og autopilot systemer. Det forventes at i 2030 vil VW Group frigive eletrificeret eller fuldt elektriske versioner af hele model programmet. I denne proces, vil ikke kun personbiler men også erhvervskøretøjer og motorcykler blive udstyret med elektriske motorer.

Ikke desto mindre, biler udstyret med forbrændingsmotorer vil stadig blive produceret i begrænset antal selv efter 2050 - hovedsagelig til lande med utilstrækkelig infrastruktur for genopladning. Imidlertid, vil disse køretøjer blive fremstillet udfra den gamle platforme.

Den nye forenklede søgning på siden, vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige del. Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Bremseskiver
Autodele + Producent Oliefilter STARK
Autodele + Bilproducent Tændrør PEUGEOT
Autodele + Varenummer Viskerblade SKWIB-0940092
Varenummer SKWIB-0940010
Varenummer + Producent AP28/B01 CHAMPION
OEN 7701054824
OEN + Producent 05018407AA STARK
loader Vent venlist...