Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
84 Vare(r)

Afisoleringstænger hjælper dig med at fjerne isolering fra kabler og og ledninger, som består af flere elementer. Dette arbejde bliver gennemført uden at beskadige selve ledningen. Denne enhed bruges til at montere og reparere bilens ledninger.

Hvilke typer afisoleringstænger findes der?

I producenternes kataloger kan du finde værktøjer af forskellige typer eller design:

  • Manuel. Disse bliver manuelt håndtere og er karakteriseret ved en lav pris og gør dig i stand til at håndtere kabler med en lille diametre.
  • Halv-automatisk. Disse virker ved at afisolere flere kabler på en gang, som derfor gør dig i stand til at arbejde hurtigt. De har en begrænser, som gør dig i stand til at fjerne en bestemt mængde isolering.
  • Automatisk. Takket være denne universelle funktionelle del kan du håndtere dele af alle størrelser. De virker ved at samle flere kabler i ét og klippe dem. Enheden har en begrænser, som beskytter metallet i kablet, sådan det ikke bliver beskadiget.

Sådan bruger du afisoleringstænger

Før du går i gang skal du sørge for at koble bilens elektriske system fra. Hold øje med størrelsen af kæberne på værktøjet da det skal passe til reservedelen. Hvis du bruger manuel eller semi automatisk skal du huske diameteren af klippet skal være mindre end den på det isolerede kabel eller en smule større end ledningen. I dette tilfælde vil den sidste del ikke blive beskadiget.

Prøv at fjerne den ydre isolering og efterfølgende undersøge delen. hvis metaldelen er beskadiget, skal enheden tilpasses. Når du bruger værktøjet skal kablet holdes i en vinkel på 90 grader til det skærende element.

AUTODOC: Praktisk online shopping

I vores online shop kan du købe afisoleringstænger, kramper, samlemuffer og alt andet værktøj, som du skal bruge til at reparere din bil på nogle få minutter. Bestil via vores app eller hjemmeside. Med hjælp fra denne kan du bestille lige når det passer dig. Alle produkterne på AUTODOC er billige. Du kan spare endnu mere når vi afholder aktuelle kampagner. Bliv kunde hos AUTODOC i dag og glem alt over overpriser!

loader Vent venlist...