Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
44 Vare(r)

Bakker til værktøjsvogne er gode, hvis du skal erstatte bakker som er blevet beskadiget. Disse sælges enkeltvis og koster meget mindre end i et værktøjskasse. Når du køber ekstra bakker vil du kunne have mere i din vogn.

Typer af bakker til værktøjsvogne

Tilbehøret varierer et antal steder:

  • Design. Der er nogle få dele med vægge af forskellige størrelser eller uden vægge. Disse kan være enkelt eller opdelt i sektioner. Bortset fra det, så er der dele, som har indsatse til værktøj. De fleste af dem har plads til 15 enheder.
  • Størrelse. Bredden og højden varierer. Enhederne kan være 500 og 800, 600 og 1000, 80 og 1200.
  • Fastgørelsesmetode. Der er ruller, stationære, højde justerbare modeller. Der er også vægmonterede. Disse sidder fast på sidevæggen.
  • Materiale. Metalprodukter kan bedre håndtere mekaniske skader og har en lang levetid. Nogle af overfladerne har gummibelægning. Plastikdele er karakteriseret ved at være letvægts og rustfrie. De findes til en lav pris.
  • Ekstra tilbehør. Nogle producenter laver modeller med måtter, som forebygger skrammer på hylderne.

Sådan bruger du bakker til værktøjsvogne

Tilbehøret bør installeres og bruges i overensstemmelse med producentens anvisninger. Du bør ikke overbelaste enheden. Tjek regelmæssigt om der er dele, som skal smøres. Prøv at holde enheden så ren som muligt og brug kun tørt værktøj. Det er anbefalet, at man bruger måtter, som er olie og benzin resistente. Det er bedre at dække overfladen med bakker, som skal opbevare skarpt værktøj med kork. Når du flytter vognen skal du skubbe til selve vognen og ikke toppen.

AUTODOC: Praktisk online shopping

I katalogerne i vores online shop kan du finde et bredt udvalg af bakker til værktøjsvogne. Her kan du købe bakker til værktøjsvogne, skuffer, låse og drejelige hjul. Vores specialister kan online hjælpe dig med at finde det helt rette produkt. De vil med glæde give dig oplysninger om leveringsbetingelser og aktuelle kampagner, sådan du kan spare endnu mere. Bliv kunde i dag og vær sikker på, at indkøb hos AUTODOC kan være succesfuldt og nemt!

loader Vent venlist...