Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
404 Vare(r)

Knibtænger bruges til at klippe små dele over, som er lavet af metal eller plastik, såsom ledninger.

Hvilke typer knibtænger findes der?

Efter bladenes position:

  • Knibtænger med bladet i enden. Deres arbejdende element sidder i en lige vinkel på grebet. Disse er designet til at skære en lille del af ledningerne af. De bruges primært til elektronik.
  • Diagnomale knibtænger. Deres blade sidder på samme akse som grebet. De er praktiske at bruge, når man skal klippe ledninger og kabler over, da deres design gør det let at klippe dem af i en vilkårlig længde.

Efter formål:

  • Let arbejde. Disse er karakteriseret ved let vægt og små dimensioner. De kan bruges til at arbejde med dele, som er flere millimeter tyk.
  • Tungt arbejde. De har et stort greb og dobbeltgreb. De kan skære i metal, som er op mod 12mm tykt.
  • Til elektrisk udstyr. De har isoleret greb, som sikrer et fast greb.
  • Afisolere ledninger. Disse har specielle indhak til ledninger.

Sådan bruger du knibtænger

Før du går igang, så er det nødvendigt at sikre, at værktøjet kan klippe det over, som du har planlagt. Denne information bør stå på pakken. Hvis du belaster værktøjet mere end producenten har angivet, så kan du ødelægge det.

Du bør kun bruge knibtænger til deres tiltænkte formål. Hvis deres greb ikke er isoleret, så bør du ikke klippe i ledninger med strøm i. Det er også meget vigtigt at du er opmærksom på sikkerhedsanvisningerne og ikke putter dine fingre ind mellem bladene.

Når du bruger knibtænger er det vigtigt, at du klemmer bladene helt sammen for at give et rent snit.

Det er nødvendigt at opbevare værktøjet i et tørt rum, for at beskytte de bevægelige dele fra at ruste og sidde sammen. Det er også nødvendigt at smøre delene en gang imellem med motorolie.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Hastigheden og kvaliteten af dit reparationsarbejde afhænger helt og holdent af korrekt valgt værktøjer. Når du køber udstyr er det derfor nødvendigt at overveje de materialer, som du skal arbejde med, samt hvor ofte du skal gøre det. Du kan altid kontakte vores specialister i vores online shop, sådan du ikke spilder din tid med at lede efter det helt perfekte stykke værktøj. De vil med glæde hjælpe dig med at bestille knibtænger og andre produkter, fortælle dig om kampagner og oplyse om leveringstider og besvare alle dine spørgsmål.

loader Vent venlist...