Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
76 Vare(r)

Leje-/ og bøsningsaftrækkere bruges til montere og afmontere forskellige bildele: lejer, bøsninger, pakninger andre dele, som sidder meget tæt fast i deres fatning. Med hjælp af leje-/ og bøsningsaftrækkere er det muligt at forebygge komponenterne fra at blive skæve, blokerede eller beskadigede samtidig med at de bliver beskyttet i dets montageflade. Formen på enheden kopierer formen på den del, som du gerne vil sikre en ens kontaktflade med.

Hvilke typer leje-/ og bøsningsaftrækkere findes der?

Efter materiale:

  • Metal. Disse er meget holdbare og virker ved, at fjerne dele, som sidder meget tæt sammen, såsom bøsninger.
  • Plastik. Disse vejer ikke lige så meget. De bruges primært ved at presse pakninger ud og tandhjul, samt forseglinger.

Der ud over, så varierer værktøjerne i vægt, diameter og højde. Under arbejdet er det altid vigtigt at overveje, om man har valgt det rigtige udstyr, da man ellers vil beskadige den nye reservedel.

Sådan bruger du leje-/ og bøsningsaftrækkere

Læs producentens anvisninger meget grundigt før du bruger værktøjet. Du skal være sikker på at værktøjet passer i diameter til den del der skal adskilles.

Montagefladen skal renses før brug og blæses af, hvis det er nødvendigt. For lettest mulig installation er det en god ide at smøre den med special olie. Men, det er anbefalet, at du fjerner den rustskabende forbindelse fra overfladen af værktøjet.

Mens du arbejder skal du altid være sikker på, at værktøjet passer perfekt til den installerede enhed rundt om hele omkredsen. Ellers vil man blot trække den skæv.

Når arbejdet er udført, bør du rense værktøjet grundigt. Det er bedst at opbevare det i en værktøjskasse: Idet, så vil du altid have det nødvendige værktøj ved hånden.

AUTODOC: Praktisk online shopping

I vores katalog i vores online shop, kan du finde et stort udvalg af billige værktøjer af højeste kvalitet, når du skal reparere og vedligeholde din bil. Med dets hjælp vil arbejdet være let og hurtigt. Vi har en praktisk søgefunktion som gør det let at finde det værktøj, som du leder efter. Specialiteter fra vores kundeservice kan også hjælpe dig med at finde det udstyr, som du leder efter eller svare på spørgsmål om at vælge det rette eller levering.

loader Vent venlist...