Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
5 Vare(r)

Murerspande bruges som beholder, hvori man kan blande forskellige materialer, som man bruger til at reparere sin bil: grunder, spartelmasse og lim. De er oplagte til opbevaring på kort sigt af blandinger, som er klar til brug. De er ekstremt nyttige, når man skal rengøre efter afsluttet reparation.

Hvilke typer murerspande findes der?

Efter materiale:

  • Metal. Disse er karakteriseret ved stor modstandskraft og ruster ikke let. De er oplagte, når man skal arbejde med brandbare materialer. De er ikke sensitive over for temperaturændringer. De er modstandsdygtige over for mekaniske skader. Disse spande er tunge.
  • Plastik. De er ikke tunge, er billige og kan blive udstyret med en tud, sådan det er lettere at hælde flydende materialer. De virker sammen med de fleste aggressive væsker.
  • Gummi-plastik. Disse er elastiske og er modstandsdygtige over for mekanisk skade og temperaturændringer.

Disse beholder har forskellige egenskaber. De kan blive udstyret med ekstra tilbehør, såsom:

  • Låg. For at beskytte blandingen fra støv og fra at tørre ud.
  • Håndtag. For at gøre det lettere at bære.
  • Hjul. For at rengøre værktøjet for jord.

Nogle enheder har også en måleskala, sådan man lettere kan kontrollere blandingsforholdet.

Sådan bruger du en murerspande

Det er ikke tilladt at bruge enheden til andet end det, som den er tiltænkt. Du må ikke opbevare mad eller drikkevand i dem. Du må heller ikke bruge den samme beholder til at transportere vand og foretage blandinger.

Når du er færdig med dit arbejde, så skal spanden vaskes. Efterlad ikke rester eller hurtigttørrende materiale, såsom spartelmasse.

Tjek om spanden materiale virker sammen med de kemikalier, som findes i den blanding, som du skal arbejde med. Du bør ikke bruge kraftige opløsningsmidler til at rengøre spanden, medmindre producenten har beskrevet at det er tilrådeligt.

Du bør ikke opbevare plastik eller gummispande steder, hvor det er under frysepunktet eller tæt på en varmekilde. Dette kan få dem til at slå revner eller blive deforme.

AUTODOC: Praktisk online shopping

I vores online shop kan du købe murerspande og mange andre værktøjer til fordelagtige priser. Vi har et meget stort udvalg af værktøj, tilbehør og kemikalier til bilreparation. Vi sparer dig ikke kun penge, men også tid: du kan bestille dine produkter på få minutter eller kontakte vores specialister. Dit køb vil blive sendt uden forsinkelse.

loader Vent venlist...