Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
221 Vare(r)

Blik-/ og kraftsakse bruges til at skære ledninger og metalplader over, som derved giver dig et lige snit. De arbejdende dele af værktøjet har skarpe knive, som sørger for at lave præcise snit med mindst mulig spild.

Hvilke typer blik-/ og kraftsakse findes der?

  • Bliksakse. Disse værktøjer kører kun med menneskelig kraft bag sig. De fleste af dem har en lås og en fjedermekanisme, som hjælper dig med at påføre kraft. med deres hjælp kan du meget let skære tin over, eller andre metaller med en tykkelse på under 1,5 mm.
  • Kraftsakse. Disse sakse er meget stærke, som kører på en indbygget motor. Dette værktøj kan forbindes til strøm eller have et batteri. Den kan håndtere metal med en tykkelse på op til 5 mm, og kompositmaterialer. Kraftsakse gør dig i stand til at klippe uden besvær.

Alt efter typen af behov kan de elektriske værktøjer blive opdelt i pladesakse, lakfræser og lige sakse. Pladesakse bruges til at skære på lige overflader, mens lakfræsere bruges til at lave huller ved at trykke metallerne sammen. Når du bruger lige sakse, så kan du både skære og lave huller på utilgængelige steder. Når man bruger dem, så skal man følge påkrævede linje og tilpasse sig til den kurvede overflade.

Pladesaksen kan også variere efter følgende karakteristika:

  • Type af blad. Udover de lige, så kan de kurvede elementer lave kurvede snit og rundede hjørner på delen, som man arbejder med. Man kan også lave huller, som bruges til at skære huller med.
  • Efter måden de er lavet på. I vores katalog kan du finde dele af både jern og støbejern.
  • Længde. De kan enten være 175mm eller 350mm. Længere værktøjet bruges som regel, når man skal arbejde med tykke plader, mens de korte er gode til snævre områder.

Gode råd til at bruge blik-/ og kraftsakse

Brug værktøjet efter producentens anvisninger og se, hvordan de beskriver sikkerhedsforholdene. Sørg for at bære sikkerhedsbriller og handsker. Du skal huske på, at elektriske værktøjer kun bør bruges i 10-15 minutter ad gangen.

Sørg for at pladen sidder ordentligt fast. Ellers vil den måske rykke sig, mens du klipper. Du bør ikke røre kanterne på det behandlede område, da du kan skære dig selv.

Du bør ikke bruge sløve sakse. Dette vil have en negativ påvirkning på kvaliteten af dit arbejde og levetiden af værktøjet. Det er anbefalet at du undgår at arbejde på støvede områder eller steder med høj luftfugtighed.

AUTODOC: Praktisk online shopping

For at købe blik-/kraftsakse til overkommelige priser, så skal du bare oprette en brugerkonto på AUTODOC. Priserne er så lave som muligt. Der er rabatter på mange produkter, så derfor kan du købe ind til meget lave priser. Vælg alt det du skal bruge og afgive en bestilling online i dag få nyttig værktøjer billigt.

loader Vent venlist...