Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
145 Vare(r)

Værktøjs rulleskabe er flytbare metalkabinetter, som skal opbevare og transportere værktøj. De har stærke hjul, som gør dem i stand til at flytte udstyret mellem arbejdsområder. Det giver dig muligheden for at organisere arbejdspladsen og holde orden på sagerne.

Typer af værktøjsrulle skabe

Efter design:

  • Hylde rulleskabe. Disse har tilpassede hylder med flere åbne hylder. Disse bruges primært til at opbevare store og små dele, eks. styrestænger, generatorer,startere, bremseskivere.
  • Værktøjskasse. Denne lukkede type er udstyret med skuffer af forskellige størrelser. Antallet af rum varierer alt efter modellen, så der kan enten være 8 eller 15. Disse produkter er ofte udstyret med dørlukkere, låse, skum. Fordelen ved de lukkede typer er, at de kan bruges som arbejdsbord.
  • Rulleskabe med hylder og skuffer. Universelle modeller, som både har åbne og lukkede rum.

Der er andre funktioner, som adskiller dem:

  • Tykkelsen af væggene. De mest almindelige er 0,8 mm til 1,2 mm tykke. Jo højere parameter, jo mere pålidelig og stærk er designet.
  • Belastning. Afhænger af antallet og størrelsen af skuffer og hylder. Små rum kan normalt tåle 15 kg, mens større kan holde til 40 kg. Den maksimale belastning på toppen kan være op til 40 kg.
  • Typen af skuffe. De fleste skuffer har teleskop eller rullehjul med hjulejer.
  • Låsemekanisme. Disse gør dig i stand til at låse hjulene på et sted, sådan den triller.
  • Mængden af udstyr. I katalogerne kan man købe forskelligt udstyr, såsom kroge i siden af skabet, magnetiske holdere, gummimåtter, perforeret vægge, sådan man kan hænge værktøj på siden.

Det er i dag muligt at købe værktøjs rulleskabe til alle behov. De er udstyret med det mest populære værktøj, som man bruger til at reparere bilen, såsom skruetrækkere, svensknøgler og skralder. Antallet af dele kan enten være 200 eller 387. Prisen afspejler mængden af værktøj inden i.

Sådan bruger du værktøjs rulleskabe

Læs instruktionsbogen før du bruger rulleskabet og sørg for at du ikke overbelaster skabet. Rengør det med en fugtig klud, når det er nødvendigt. Brug ikke opløsningsstoffer eller aggressive renseprodukter. Man skal ikke bruge skabet i fugtige miljøer. Det er også nødvendigt at smøre skufferne regelmæssigt.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Leder du efter en online shop, hvor du kan købe værktøjer til at reparere din bil billigt? Velkommen til AUTODOC. Vi har et stort udvalg af produkter af høj kvalitet. Der er kampagner på mange dele. Det er let at spare med AUTODOC. Du skal blot afgive en bestilling online eller via den mobile app. og oplev det selv!

loader Vent venlist...