Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
509 Vare(r)

Når man reparerer på sin bil involvere det ofte fastgørelser med snævre plads forhold. det er ikke særlig praktisk at bruge normale skiftenøgler i disse tilfælde. Det er meget praktisk at bruge skraldenøgler som alternativ. Med deres hjælp kan du installere eller fjerne bolte, gevindstænger og andre befæstigelser, som sidder mellem komponenter.

Driftprincip

Dette værktøj har en skraldemekanisme, som gør dig i stand til at løsne bolte uden at fjerne og sætte værktøjet fast igen. Den består af tandhjul. Mekanismen omdanner den svingende bevægelse til en afbrudt bevægelse. I denne proces vil skraldens hoved sidde sikkert fast, så længe den bliver drejet i den rigtige retning. Den roterer når håndtaget bliver trukket baglæns.

Hvilke former for skraldenøgler findes der?

Når du køber online skal du huske på, at de varierer på en række forskellige parametre:

  • Materialet de er lavet af. Eksempelvis er hovedet ofte lavet af krom molybdenum stål. Metal, gummi eller plastik bruges til håndtaget.
  • Størrelsen af den firkantet-skraldeindsats. Den kan være 1/4, 3/8, 1/2, 3/4 eller 1 tommer.
  • Længden. Den kan være 150, 200, 250 eller 500mm lang.
  • Antallet af tænderne på skraldens tandhjul. Der kan være 24, 32, 36, 48 eller 72.
  • Funktionerne ved skraldemekanismen. Eks. den kan virke en vej eller have muligheden for at ændre retning. Modellerne af den anden type har en knap, sådan man kan skifte retning.

I katalogerne kan du finde forskellige modeller, som har forskellig struktur. De kan have:

  • Fleksibelt hoved. Denne gør dig i stand til at løsne eller stramme bolte mens du holder den i en vilkårlig vinkel.
  • Teleskophåndtag. Denne hjælper dig med at nå utilgængelige steder.
  • Moment indikator.

Sådan bruger du skralder

Det er kun tilladt at bruge intakte og fuld funktionsdygtige enheder. Hvis der er skader på nogle af dem skal værktøjet ikke bruges. Enheden skal bruges sammen med et greb af den korrekte størrelse.

Dette værktøj bør ikke bruges til at stramme høje momenter. Hvis man bruger for meget kraft kan værktøjet gå i stykker. Når arbejdet er overstået er det anbefalet at man tørrer det af med tørt stof.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vil du købe skraldenøgler og andre produkter hurtigt og billigt? Hvis du bestiller værktøjer fra vores online shop kan du få dit værktøj på kortest mulig tid. Vi giver dig også muligheden for at spare penge, vi tilbyder lave priser og regelmæssige kampagner. Køb alt du skal bruge hos AUTODOC og se selv, at blive kunde lønner sig!

loader Vent venlist...