Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
32 Vare(r)

Slibeskiver hjælper dig med at udvide de funktioner, som værktøjet har. Med deres hjælp kan du slibe dit værktøj, skære i metal og polere overflader.

Hvilke typer slibeskiver findes der?

Efter formål:

  • Vinkelsliber. Her er det arbejdende element en disc, som bruges til at skære i små metaldele.
  • Wire. Disse ligner en skiveformet metalbørste med knude eller vredne stålwire. De er perfekte, når man skal fjerne gammel maling fra bilen.
  • Slibning. Disse har en ru overflade. De kan effektivt fjerne uregelmæssigheder på reservedele. De kan også bruges til at rengøre svejsninger.
  • Polering. Disse er lavet af filt eller andet blødt materiale. De bruges til at lave det afsluttende arbejde, som får bilens dele til at se skinnende ud. De er oplagte, når man skal pudse lak.
  • Slibning. Disse bruges til ru behandling af metaldele. De bruges også til at slibe knive på forskelligt værktøj.

Sådan bruger du slibeskiver

Du skal bruge de skiver, som producenten har anbefalet. Bruger du den forkerte diameter kan det medføre skade. Du skal altid vælge udstyr, som virker sammen med den overflade, som du skal behandle.

Brug udstyr, som beskytter dig: iføre handsker, briller og maske.

Undgå at varme bilens maling eller plastikdele mens du arbejder med dem. Det kan påvirke malingens farve og plastikdele kan smelte på overfladen.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Slibeskiver kan bruges til at håndtere en stor mængde opgaver. Især hvis du har mange forskellige udskiftelige hoveder. Vi anbefaler at du køber et sæt slibeskiver, således at du har alle de nødvendige emner ved hånden. Det kan også spare dig mange penge på levering, hvis du køber flere emner samtidig. Takket være de lave priser på alle vores produkter kan du få mere værktøj for de samme penge. For at få detaljeret information om hvert emne, dets tilpasning med det elektriske værktøj af en given vis model, aktuelle kampagner og leveringsbetingelser, så kontakt vores specialister.

loader Vent venlist...