Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
170 Vare(r)

Topnøgle skruetrækkere består af et håndtag med et skæfte og en holder. Dette værktøj bliver brugt når man skal spænde eller løsne befæstigelser med indhak.

Typer af topnøgle skruetrækkere

  • Helstøbt. Disse er pålidelige og billige. Disse nøgler skal bruges til at spænde en bestemt diameter.
  • Drejegreb. Disse er dyrere. Disse skruetrækkere bliver anset for at være universelle. De kan fæstne forskellige diametre på grund af den udskiftelige fatninger.

Alt efter skaftets type:

  • Hult skaft. Disse skal bruges til at fæste med højt moment.
  • Flex. Deres skaft er fleksibelt og kan afvige fra dens egen akse til en bestemt vinkel. Disse er gode, når man skal arbejde på svært tilgængelige steder.
  • Teleskop skafte. Denne består af flere dele og kan ikke modstå store belastninger. Disse enheder er ideelle, når man skal montere skruer, som sidder dybt.

Efter type af greb:

  • 6 punkter og 12 punkter. Den første er designet til at fæstne bolte med seks punkter, mens den sidste er oplagt til skruer med 6 eller 12 punkter. Den sidste kan dog sikre en strammere og mere sikker fæstning.
  • Ekstern TORX. Disse er gode til at spænde sekskantede fatninger.
  • SuperTech og Spline. Disse skruetrækkere bliver anset for at være universelle, da de virker sammen med bolte af alle typer. De bør passe perfekt sammen ift. dimensioner. Ellers vil man risikere at beskadige punkterne.
  • SuperLock. Denne påvirker ikke kanterne, men punkterne ved bolten. Dette gør dig i stand til at udskifte dele, som er beskadigede og skæve.

Sådan bruger du topnøgle skruetrækkere

Du skal starte med at være sikker på, at formen og størrelsen af fatningen passer til proportionerne. Et stort hulrum mellem de to kontaktflader kan medføre, at man ødelægger grebet

Værktøjet skal holdes i den rette vinkel til bolten, ellers vil den blive ødelagt eller sidde fast.

hvis du skal arbejde med stor volumen, så er det bedre at bruge en skralde. Den begrænser mængden af kraft, som du skal bruge.

Brug ikke en topnøgle skruetrækkere til at løse bolte, som sidder fast. Udstyret kan gå i stykker. Brug i stedet slag skraldenøgler.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Du kan købe topnøgle skruetrækkere til den laveste pris i vores online shop - her kan du kun købe udstyr af høj kvalitet til din bil, som ikke kræver meget plads og er let at have ved hånden. Når du køber sæt er det billigt. Du kan kontakte vores specialister for at kunne afgive bestilling hurtigt: de er klar til at besvare dine spørgsmål med det samme igennem live online chat, mail eller telefon.

loader Vent venlist...