Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
4 Vare(r)

Trykluft pladesakse bruges til at klippe i små dele, som er lavet af plastik eller metal. Det kan være wires. De kan også være nyttige, når man skal montere kabler eller kramper eller fjerne buler på bilen.

Sådan virker de

Trykluft pladesakse bruges ved, at man kobler en kompressor til cylinderen, hvorefter man åbner klemmerne. Når dette er gjort, så vil presset blive reduceret.

Typer af trykluft pladesakse

Efter formål:

 • Knibetang. Kategorien består af flere forskellige stykker værktøj. Nogle af dem bruges til at sætte dele fast, mens andre bruges til kramper.
 • Krympejern. Disse bruges til at reparere elektriske ledninger, forbinde terminaler osv.
 • Klippere. Disse bruges til at skære ledninger og andre dele over. Blandt disse findes der værktøjer til:
  • Metal. Disse værktøjer har en enkelt kæbe, hvor en side er en holder, mens den side klipper. Designet forebygger, at kæberne krydser og beskytter dem derfor fra skade.
  • Plastik. begge kæber kan klippe.
 • Klemme. Disse er designet til at false metal sammen ved hjælp af klemme metode. Disse bruges, når man skal reparere på bilen. I enden af værktøjet er der et forlængerstykke med forskellige diametre, hvilket deformere metallet.

Alt efter typen af mekanismen, vil enheden være udstyret med:

 • Fodpedal:
 • Aftrækker på pistolgrebet;
 • Stang på siden af værktøjet.

Gode råd til at bruge trykluft pladesakse

Trykluft pladesakse skal passe sammen med den opgave, som du har forestående. Efter du har skiftet bladene, så skal du sørge for at de sidder godt fast, hvorefter du skal teste værktøjet ved at tænde det på laveste hastighed. For at skifte spidsen, så skal du afbryde værktøjet og tage kompressoren fra.

Før du begynder arbejdet, så er det nødvendigt at tjekke systemet og at alt er lufttæt. Der må ikke være nogle udtalte skader på overfladen. Sørg for at holde dem tætte.

Hvis smøresystemet ikke er sat sammen med systemet, så er det en god ide at tilføre smøremidlet. Man skal blot dryppe nogle dråber smøremiddel ned i et specielt hul.

Vær ekstremt forsigtig når du gennemfører arbejdet. Undgå at få dine fingre i klemme. Sørg for at der ikke kommer nogle partikler i dine øjne.

Det er anbefalet at du opbevarer værktøjet i kassen og i tørre områder. Hvis du opbevarer værktøjet i længere tid, så er det en god ide at smøre den først.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vil du købe top produkter af højeste kvalitet til favorable priser, så bliv kunde i vores online shop. Vi afholder ofte kampagner iu forskellige kategorier af produkter, sådan du kan købe mange af vores produkter billigere og en mulig gratis levering. Takket være dette, så kan du altid spare. hvis du køber trykluft pladesakse fra os, så kan du være sikker på, at den holder i lang tid.

loader Vent venlist...