Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
195 Vare(r)

Trykluft sprøjtepistoler bruges til at rengøre dele, som sidder på utilgængelige steder, hjælpe med at behandle en overflade, sådan den kan males eller sørge for en jævn fordeling af maling.

Hvilke former for trykluft sprøjtepistoler findes der?

  • Trykluftpistol bruges til at rense dele for urenheder. Disse bruges i forbindelse med reparationsarbejde for at fjerne støv eller stumper efter man har boret eller slebet. De bruges til at tørre reservedele efter de er blevet vasket eller sikre, at lim hærder optimalt.
  • Dækpumpe. Disse består af en slange og en dyse, som sættes på ventilen på dækket, samt en trykmåler. Disse bruges til at kontrollere og tilpasse trykket i dækket.
  • Sandblæsningspistoler bruges til at rengøre gammel maling rust og urenheder fra overfladen. De kan bruges til at gøre metal ru før det bliver malet, hvilket kan få delen til at skinne som et spejl.
  • Spraypistoler er designet til hurtigt og jævnt at fordele væsker, rusthæmmere og maling. De bruges også til at vaske og rengøre utilgængelige steder, sodfiltre og katalysatorkonvertere.

Driftsprincip

Blæsepistoler og dækpumper har et ens design. Når de bliver forbundet til en kompressor, vil der blive ført komprimeret luft ud af dysen når man trykker på aftrækkeren.

Værktøj til maling og sandblæsning virker ved, at man tilføjet en speciel beholder. Denne kan sættes på toppen eller på siden af værktøjet. Malingen eller limen bliver derefter sprayet ud af pistolen. Hvis beholderen sidder på oversiden af værktøjet vil væsken blive tilført vha. tyngdekraften, mens den skal suges ind i et vakuum, hvis den sidder på undersiden.

Sådan bruger du trykluft sprøjtepistoler

Når du har pakket værktøjet ud, så skal du læse manualen. Den indeholder vigtig information om, hvordan man tilpasser trykket, dysen og fylder beholderen. Hver gang du bruger en trykluftspistol, så skal du læse i manualen, hvordan du bedst tilpasser den til formålet-.

Det er også nødvendigt at være sikker på, at væsken virker sammen med værktøjet. Du må ikke bruge trykluft sprøjtepistoler sammen med en aluminiumskarosseri, hvis du skal arbejde med væske, som indeholder trichlorotrifluoroethane, dichloromethane eller opløsningsstoffer baseret på halogenated, da de kan være farlige for helbredet.

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på dit helbred, når du arbejder med værktøjet. Du bør have beskyttelsesbriller på og briller, hvis du arbejder med sandblæsning, rustbeskyttelse eller lakskader. Det er forbudt at bruge stofferne tæt på åben ild, da det er meget brandfarligt. Det er ikke tilladt at ramme ubeskyttede steder på kroppen, da det kan beskadige din hud.

Det er påkrævet, at du sikrer dig at din trykluft sprøjtepistol er tæt, at slangen sidder tæt og ikke er beskadiget.

AutoDoc: Praktisk online shopping

Du kan finde et stort udvalg af værktøj i vores katalog, til diverse opgaver. Reperation og vedligeholdelse af biler vil være let og hurtigt med dem. Vi tilbyder kun produkter af højeste kvalitet fra alle kendte producenter. På grund af det store udvalg vil du helt sikkert finde det du leder efter. Når du køber trykluft sprøjtepistoler fra os, vil du spare mange penge: vi har lave priser og regelmæssige kampagner på AutoDocs netbutik.

loader Vent venlist...