Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Vælg kategori
Producenter
28 Vare(r)

Tunglast drejehjul kan blive beskadiget og er det tilfældet, så er det tid til at købe et andet og skifte det ud. Det vil spare dig pengene ved at købe en rullevogn til en høj pris. Denne reservedel roterer rundt om sin egen akse i kraft af et leje, som gør det lettere at flytte vognen rundt på værkstedet.

Hvilke typer tunglast drejehjul findes der?

Dette tilbehør varierere ved forskellige karakteristika, såsom:

 • Design. De fleste modeller indeholder hjul og lejer, som er lavet af forskellige materialer. Den første del er basen og en sidste kommer i kontakt med fladen, som vognen flytter. De mere solide modeller er lavet af et enkelt materiale.
 • Kapacitet. Nogle dele kan holde til 200, 400 eller 1000kg.
 • Materiale. Hjulene kan være lavet af gummi, polyurethane, phenol formaldehyd. Lejerne kan være lavet af stål eller forstærket plastik. Metaldelene kan være malet eller dækket med zink.
 • Diameter. Som regel, så gælder det at jo større det er jo mere kan det holde til.
 • Temperatur. Efter dette kriterium er det muligt at adskille de følgende produktkategorier i vores kataloger:
  • Indendørs brug;
  • For både indendørs og udendørs;
  • Kan modstå ekstreme temperaturer.

Sådan bruger du tunglast drejehjul

Du bør læsse vognen efter producentens anvisninger. Det er vigtigt, at den roterende akse er vertikal. Brug tunglast drejehjul på alle hjul og af samme type.

Det er ikke anbefalet, at man overstiger den anbefalede belastning, som producenten har foreskrevet. Undersøg tilbehøret regelmæssigt for skader og fejlfunktioner. Hvis delen har skader, så bør du skifte den. Du bør huske på, at lejerne skal smøres regelmæssigt.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vil du bestille tunglast drejehjul online? Besøg AUTODOC! Du kan nu købe alt du har brug for at reparere din bil eller skal du udstyre dit værksted med mere mobilt udstyr? Installer dem - der er mange flere dele til lav pris, som vil være lettere at tage med! Gå ikke glip af chancen for at benytte vores aktive kampagner i vores online shop!

loader Vent venlist...