Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
16 Vare(r)

Værktøjskasse låse sørger for at øge sikkerheden ved dyre stykker værktøj ved at begrænse adgangen til dem. Dette tilbehør hjælper dig også med at forebygge, at skufferne åbner sig ved et uheld, når man flytter værktøjskassen.

Typer af værktøjskasse låse

  • Blokerende. Disse har et enkelt design. Disse enheder låser ikke skufferne, men fikserer dem i en bestemt position, sådan de ikke åbner ved et uheld. Dette værktøj er billigt.
  • Låsende. Her bliver de enkelte dele låst af en nøgle, flad eller cylindrisk. Alt efter monteringsmetode, så kan låsen både være dørlås eller hængelås. De første er installeret på fordøren af en bestemt del. Den sidste skal sættes rundt om håndtagene. Blandt dørlåse er den mest populære hængelås: her bliver delen af kassen sat fast med en lille roterende klinge.

I moderne online shops kan du også finde produkter, som virker som central låsemekanisme, som låser alle skufferne på en gang. Designet af denne enhed består af en lang stang med bolte, som låses ved hjælp af en drejenøgle.

Sådan bruger du værktøjskasse låse

Følg producentens anvisninger. Sørg for ikke at bruge for meget kraft, når du åbner skufferne. Du kan ødelægge enheden. Det kan være svært at låse skuffen, men det kan hjælpe at smøre låsen og prøve igen.

Du skal kun prøve at låse skuffen med den originale nøgle. Det kan ødelægge låsen at improvisere en nøgle.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Vil du købe en værktøjskasse lås og andet tilbehør til en god pris og uden den store indsats? Du kan gøre dette ved AUTODOC. Vi har skabt en enkel og brugervenlig katalog, hvor du kan finde de nødvendige dele med nogle få klik. Alle produkterne her er relativt billige og karakteriseret ved fremragende kvalitet. Der er regelmæssigt kampagner, som hjælper dig med at spare endnu mere. Glem alt om overpriser - bestil hos os i dag online eller via vores mobile app!

loader Vent venlist...