Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Se
Producenter
2 Vare(r)

Støvbørster bruges til at rengøre forskellige elementer af den udvendige og indvendige del af bilen. Med dette værktøj er det muligt at fjerne snavs fra overfladen uden at ridse den. Det gør dig også i stand til at få adgang til ufremkommelige steder, som ofte bliver overset af automatiske vaskeprogrammer. Nogle modeller kan også bruges til at påføre spartel eller andre materialer.

Hvilke typer støvbørster findes der?

Produkterne i vores kataloger bliver præsenteret efter deres formål:

  • Karosseridele. Disse børster kan bruges til at fjerne snavs rundt om emblemet eller køler eller motorhjelm og ligeledes forlygter og døråbninger osv.
  • Motorrummet. Disse børster er oplagte til at fjerne snavs fra motoren.
  • Kabinen. Disse børster er oplagte til at rengøre bilens udluftningslameller og rundt om gearstangen og håndbremsen, bilens radio og klimakontrol knapperne.

Dette værktøj kan have en lige eller bøjet stang. De kan også variere fra hinanden efter bredde og længde, størrelsen på håndtaget. Microfiber, nylon, plastik eller andre materialer bruges i produktionen af det arbejde element.

Gode råd til at bruge støvbørster

Dette tilbehør skal bruges efter producentens anvisninger og deres anbefalinger. Mikrofiberdele er perfekte til vinduer, mens plastikdele er oplagte til dæk.

Du bør ikke påføre for meget kraft, når du bruger børsterne. Den behandlede del kan blive beskadiget. Hvis du planlægger at bruge børsten sammen med kemikalier, så skal du være sikker på, at produktet passer til dette formål. Nogle modeller kan blive ødelagte af bestemt kemikalier.

AUTODOC: Praktisk online shopping

Tror du det at indkøbe værktøjer online tager lang tid og er dyrt? AUTODOC vil nemt kunne overbevise dig om det modsatte. I vores online shop kan du købe støvbørster, pladesakse, hobbyknive og meget andet nyttigt grej, billigt og hurtigt. Vi har en brugervenlig hjemmeside, som gør det let at finde det som du har brug for. Vi har alt du kan finde alt det du skal bruge på få minutter. VI har lave priser på alle produkter og afholder ofte kampagner. Opret en brugerkonto i dag - det er en let måde at spare tid og penge med os.

loader Vent venlist...