Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

AUTODOC BONUSPROGRAM

Vi tilbyder endnu flere fordele til vores regelmæssige kunder hos AUTODOC!

Venligst afgiv en bestilling og modtag bonus kroner på din konto blot en uge senere!

Bonus+ kr.
Hvad afgør beløbet for en bonus som modtages fra en bestilling?
For at finde ud af beløbet som vil blive krediteret på din konto som en bonus, venligst vær opmærksom på produkter som er markeret med “BONUS”. Disse produkter vil altid tilføje en bonus til din konto. Venligst bemærk, at når du foretager en bestilling, kan bonus beløbet blive ændret: afhængig af landet for levering; hvis omkostninger af vare(ne) er blevet ændret af leverandøren; hvis du har udskiftet varerne indholdt i din bestilling med alternative produkter; hvis du har betalt for bestillingen ved brug af samlet bonusser.
Bonus
Hvornår modtager jeg mine bonusser?
Bonusser vil blive krediteret 7 dage efter din bestilling er afsendt fra vores lager. Du kan tjekke beløbet på dine bonusser på din personlige konto hos AUTODOC.
Hvordan kan jeg bruge mine bonus kroner?
1 bonus krone modsvarer 1 krone. Sammel dine bonusser og brug dem til at betale med for op til 10% af det samlede beløb på dit næste indkøb. Bonusser kan bruges når som helst på hvilken som helst bestilling! For at foretage det så klik på "Anvend bonus" knappen når du går til kassen ved afgivelse af en bestilling så vil dit samlede beløb omgående blive reduceret med det beløb der er tilgængeligt på din bonus konto(med et maksimum på op til 10% af det samlede bestillingsbeløb). De gældende vilkår og betingelser for bonusprogrammet trådte i kraft med virkning fra den 23.07.2019.
 30 dage
Hvor lang tid er bonusser gyldige?
Bonusser er gyldige i 30 dage fra dato af kreditering. Hvis du ønsker at beholde bonus kroner på din konto, blot afgiv en anden bestilling og gyldigheds perioden vil blive forlænget med yderligere 30 dage fra din seneste bestilling. Hvis du returnere produkter som du har modtaget en bonus for vil det blive reduceret fra din bonus konto.
Bonus
Er der visse produkter hvor jeg ikke kan få en bonus?
Ja, visse produkter oppebærer ingen bonus såsom reducerede/lavprisvarer og andre specifikke produkter, let omsættelige varer, hvor det teknisk er umuligt at yde bonusser.
Hvordan kan jeg bruge mine bonusser hvis min bil ikke bryder sammen særlig ofte?
Hos AUTODOC, i tillæg til reservedele der er væsentlige for din bil, har vi også mange produkter på lager der er brugbare i den daglige bildrift. Gå til tilbehørs sektionen og brug dine bonusser til at købe bil plejeprodukter, indvendig tilbehør og mange andre gadgets til billister.
Hvad er beløbet som en bonus tilskrivning er baseret på? Har det nogen indvirkning på priserne?
Vores kunder er vant til den omstændighed at AUTODOC altid tilbyder de laveste priser og de bedste tilbud på automobil produkter. Og vi har til hensigt at fortsætte i samme vane! Takket være vores aktive samarbejde med bil leverandører og producenter, er vi i stand til at give bonusser uden at prisen stiger på varerne.
 Pant
Er der nogle restriktioner for brugen af bonusser?
Bonusser kan kun bruges til at betale varerne i din bestilling. Venligst bemærk at det betyder at bonusser ikke kan anvendes til leveringsomkostninger, sikker bestilling eller pant. Rabatkuponer er ikke gyldige i kombination med bonusser på samme bestilling. I tilfælde af at varerne returneres, vil bonusserne du modtog herfor, blive fraskrevet bonus kontoen.
13986414
kunder bruger allerede deres bonusser!
Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende bonus systemet, er du velkommen til at efterlade en forespørgsel i formularen nedenunder:
Send