Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Abonner
MODTAG VORES NYHEDSBREVE

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips:

Infografik
Advarselslamper indikere aktivering af forskellige systemer

Moderne biler er udstyret med talrige elektroniske systemer, hver enkel har en advarselsindikator. I alt, er der over hundrede indikations symboler i en bil. Her vil vi fortælle om dem i detaljer. Lad os begynde med symboler der indikere om et system er tændt eller slukket.

Lær mere
Populære motortyper i Europa i første halvdel af 2018

Hvilken motortype har været mest populær i blandt EU & EFTA landene gennem de første 6 måneder af 2018?

Hvilken procentandel af disse motorer er monteret i biler, i hvilke lande der er et højere antal biler med alternativ drift?

Vores nye infografik vil hjælpe med at give dig svar på alle disse spørgsmål.

Lær mere
Populære autodele
Tips
Gør din bil vinterklar: Gode råd fra eksperter

En bil og dens systemer kræver ekstra meget opmærksomhed i de kolde vintermåneder. Mange komponenter og systemer bliver udsat for ekstreme forhold og derfor kan de pludseligt gå i stykker. For at forebygge dette, så er det anbefalet, at du forbereder din bil på den kolde sæson.

Lær mere
Sådan kører du sikkert i regnen

Risikoen for et uheld på vejen øges med 30-40 % når det regner. Herunder vil vi fortælle dig, hvad du skal være mest opmærksom på, og hvordan du undgår problemer når du kører i regnen.

Lær mere
Nyheder
Derfor bliver diesel mindre populært i Europa

I disse dage oplever man mindre og mindre efterspørgsel på dieselbiler i Europa. Man formoder, at denne tendens vil tage til i de efterfølgende år. Lad os tage et øjeblik og finde ud af, hvorfor.

Lær mere
Jaguar vinder prisen som “Årets Europæiske bil”
for første gang
nogensinde

Vinderen af konkurrencen “Årets bil” er blevet bekendtgjort i Geneve. I 2019 er det Jaguars “I-Pace electric crossover”. Det er første gang at et britisk bilmærke  modtager denne pris.

Lær mere
Ordliste
ABS

ABS (Anti-lock braking system) er et system der modvirker at hjulene blokerer ved hårde opbremsninger.

Lær mere
Steptronic

Steptronic er et manuelt gear, som skifter på en automatisk transmission. Den blev skabt af den tyske producent ZF Friedrichshafen AG, og var baseret på et design af BMW i 1996. Det kan ses på bilerne BMW, Mini, MG og Rover. Gearkassen kan betjenes ved at bruge gearstangen eller knapperne på rattet.

Lær mere
Diagnosticering
Overophedning af bremseskiver: symptomer, årsager, problemløsning

En af de mest almindelige grunde til bremseskive svigt er deres overophedning. I tilfælde af overophedning vil skivens temperatur nå et kritisk punkt, således at bremseklodsen begynder at glide på skiven, og effektiviteten af bremsesystemet er reduceret til et minimum.

Lær mere