1.000.000 bildele - find en passende reservedel til din bil Eksempel

0 Vare(r)
#
Din indkøbsvogn er tom
0,00 kr.

Abonner
MODTAG VORES NYHEDSBREVE

Udfyld din e-mailadresse for at få de seneste nyheder og tips:

Infografik
Antallet af nye
biler solgt
over 20 år

Her er noget interessant infografik, vi har forberedt til dig. Ud af den kan du finde ud af hvilken karosseri stil der var foretrukket af billister i de Vest-Europæiske lande fra 1998-2017. For eksempel kan følgende tendenser observeres: Efterspørgsel efter Sedans i Europa er faldende. År efter år bliver nye biler med denne karosseri stil registreret mindre ofte: Deres procentandel blandt det totale antal nye registreret biler er faldet fra 76 til 46 over 20 år.

Lær mere
Bremseskivers fejlfunktioner: tegn på og årsager

Bilbremsesystemet spiller en vigtig rolle i trafiksikkerhed. En af grund elementerne er bremseskiverne. De er konstant udsat for høj mekanisk og varme påvirrkning. For hurtigt at diagnosticere og eliminere fejl på bremseskiver, kræver at en bilejer kender de hovedsagelige tegn. Information om årsagerne til fejlfunktion vil hjælpe med at forhindre bremsesvigt.

Lær mere
Populære autodele
Tips
Hvad er Run Flat?

Når man kører på en vej af dårlig kvalitet, er risikoen for at skade dækkene dobbelt så stor. Huller i vejene, søm, glasstykker, skarpe sten på vejene og endda for lavt eller for højt dæktryk kan forårsage punktering. Desværre er det ikke altid muligt at udskifte eller reparere hjulet. Men bruger man Run Flat dæk kan man nemt komme hen til værkstedet. I denne artikel vil vi fortælle dig om dem.

Lær mere
Viskere: Komplet
guide om brug
og udskiftning

For at være sikker på at føreren kan have et godt udsyn uanset vejret udenfor køretøjet, er viskere inkluderet i designet på moderne køretøjer. De er primært beregnet til øjeblikkelig fjernelse af snavs, sne og vand på overfladen af forruden. Siden sikker kørsel er direkte afhængig af, at ruderne på køretøjet er rene, er det at køre med defekte viskere ulovligt i de fleste lande. Vi vil forklare, hvordan du undgår for tidlig nedslidning af delene, og hvordan du får systemet til at fungere igen.

Lær mere
Nyheder
Citroen tilbyder briller
til at eliminere køresyge

Ifølge sttistikker , lider omkring 30 millioner Europæerer af køresyge på vejene. Citroen påtog sig , at finde en løsning på problemet. Seetroen brillerne blev lanceret af firmaet og er designet til eliminere forstyrrelser balanceorganet hos passagerene i motorkøretøjer.

Lær mere
Goodyear Oxygen – dæk som producerer oxygen

Grundet bekymring omkring den konstant øgede mængde kuldioxid i atmosfæren og de naturkatastrofer, som er konsekvensen heraf, præsenterede ingeniørerne hos Goodyear verdens mest innovative udvikling. Oxygendæk, som producerer oxygen.

Lær mere
Ordliste
Tiptronic

Tiptronic er det proprietære navn for en funktion, som gør det muligt for føreren at kontrollere automatgearet manuelt. Systemet blev udviklet af firmaet Porsche i 1990 og var oprindeligt kun at finde i biler fra dette mærke. I dag kan man finde andre versioner af Tiptronic i modeller fra producenter som Audi, Volkswagen, Seat, Peugeot.

Lær mere
Manumatic

Manumatic er et udtryk som bruges, med reference til automatisk, semi-automatisk og kontinuerlig variable transmissioner med funktion af manuel gearskift.

Lær mere
Diagnosticering
Overophedning af bremseskiver: symptomer, årsager, problemløsning

En af de mest almindelige grunde til bremseskive svigt er deres overophedning. I tilfælde af overophedning vil skivens temperatur nå et kritisk punkt, således at bremseklodsen begynder at glide på skiven, og effektiviteten af bremsesystemet er reduceret til et minimum.

Lær mere

Den nye forenklede søgning på siden, vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige del. Søg efter reservedele.

Anmodningstype Eksempel
Autodele Vandpumpe
Autodele + Producent Vandpumpe MAGNETI MARELLI
Autodele + Bilproducent Vandpumpe NISSAN
Autodele + Varenummer Vandpumpe 8GA 002 071-131
Varenummer 2825
Varenummer + Producent LID10057 MAGNETI MARELLI
OEN 07067683
OEN + Producent 001592050 MAGNETI MARELLI
loader Vent venlist...