Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom
Benyt de ekstra fordele ved AUTODOC PLUS service
Få dobbelt bonusser, spar på leveringsomkostninger.
Årligt gebyr
Basis
148 kr.
ready-sticker@2x‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer
  • 20% rabat på sikker bestilling
  • Priority bestillingsstatus
Glimrende handel
Årligt gebyr
Optimal
305 kr.
plus-bonus2@2xDobbelt antal bonusser!
ready-sticker@2x‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer
  • 35% rabat på sikker bestilling
  • Priority bestillingsstatus
Årligt gebyr
Professionel
614 kr.
plus-bonus4@2xrabat på levering
ready-sticker@2x‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer
20-percent-sticker@2xAbonnenters personlige rabat på 20%
  • Dobbelt antal bonusser!
  • 50% rabat på sikker bestilling
  • Priority bestillingsstatus

Gratis prøveversion — i 30 dage

Prøv nu
Rabat på levering
79,00 kr.
Standard leveringsomkostning
55,30 kr.
Leveringsomkostning for AUTODOC PLUS abonnenter
atd-logo-plus atd-plus
alt
AUTODOC atd-plus abonnenter får det dobbelt antal bonusser i sammenligning med standard sats i AUTODOC Bonus Programme.
Du kan tjekke dit personlige bonus beløb afviger fra standard ydelse ved at betale for Optimum eller Professionel pakke og logge ind på din konto.
-20%
Din rabat vil altid være højere end den gennemsnitlige på vores hjemmeside.
Selv når hjemmesiden tilbyder en 15% rabat, med dit AUTODOC PLUS forudbetalte abonnement kan du bruge en 20% rabat når som helst.
Abonnenters personlige rabat på
Sikker bestilling rabat
Bliv en AUTODOC PLUS abonnent og spar 20%, 35%, eller endda 50% på sikker bestilling valgmuligheden. Vælg pakken som passer dig bedst og opnå endnu bedre handler.
Sikker bestilling tillader dig at returnere varer uden at angive årsag indenfor 200 dage fra købsdato, mens standard returbetingelser kun er 14 dage.
Priority bestillingsstatus
Produkter på hjemmesiden som er klar til omgående forsendelse har et særligt klistermærke. Ved at vælge disse produkter, vil du være i stand til at reservere dem for et stykke tid og efter du har foretaget en betaling , får din bestilling en status med høj prioritet, som endda betyder en hurtigere plukning af varerne i din bestilling.
Efter betaling af AUTODOC PLUS, vil du få adgang til serviceydelser som nævnt overfor i 1 kalenderår (i 1 måned hvis du har valgt den månedlig betalingsmulighed).
atd-plus
Generelle forretningsbetingelser for Autodoc Plus (”Plus-AGB”)

Når du registrerer dig hos Autodoc plus, erklærer du, at du er enig i de følgende generelle forretningsbetingelser for dit medlemskab.

1. Udbyder og kontrahent

Din kontrahent er

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin

E-Mail [email protected]
Internet: www.autodoc.dk

Direktør:Alexej Erdle
CVR-nr.: DE260634589
Handelsregister: HRB 114045 B
Byretten i Berlin-Charlottenburg
i det følgende”Autodoc” eller ”vi”.

2. Definitioner

Her findes allerførst en forklaring over begreber, der er afgørende for dit Autodoc Plus-medlemskab.

”‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer”: Produkter, der er tilgængelige på vores eget lager, bliver kendetegnet med dette virtuelle klistermærke. Dette virtuelle klistermærke er kun synligt for Autodoc Plus-medlemmer.

”Bonus fordobles for din bestilling”: For hver bestilling foretaget i et Optimum eller Professional Autodoc Plus-medlemskab ydes en dobbelt så stor bonus sammenlignet med de almindelige Bonus-program-betingelser.

”20 procent rabat på bestemte produkter”: Autodoc yder en rabat på 20 procent af den oprindelige pris på visse produkter for Autodoc Plus Professional-medlemmer. Hvis rabatten udgør mindre end 20 procent af den oprindelige pris for kunder, der ikke har indgået i et Autodoc Plus Professional-medlemskab, så bliver denne rabat øget til 20 procent for Autodoc Plus Professional-medlemmer. I tilfælde af en almindelig rabat på mere end 20 procent af den oprindelige pris, får Autodoc Plus Professional-medlemmer den almindelige og for dem mere fordelagtige rabat.

”Sikker bestilling”: Redegørelsen af den valgfrie option ”Sikker bestilling” under pkt. 6 i Autodoc ABG for alle bestillinger er gældende. Denne option bliver tilbudt til en god pris til for Autodoc Plus-medlemmer og gør det muligt at sende varen tilbage inden for de første 200 dage uden angivelse af en årsag og uden omkostninger. ”Sikker bestilling” er ikke tilgængelig for Autodoc Plus-medlemmer for omfangsrigt gods, dæk og fælge samt produkter af følgende mærker: SNO-PRO, PROENERG, BUZZ-RACK og PUMP'IN.

”VIP-status”: Din samlede bestilling bliver behandlet med højere prioritet efter køb og dermed hurtigere videregivet til forsendelsesteamlederen, såfremt alle produkter i din bestilling er ”‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer”. Hvis din bestilling også indeholder produkter uden denne mærkning, kan vi ikke behandle disse med prioritet. Forsendelse finder ikke sted på nationale fridage og i weekender.

”30 procent rabat på leveringsomkostninger“: Autodoc yder Autodoc Plus Professional-medlemmer 30 procent rabat på de forefaldende leveringsomkostninger undtagen levering af omfangsrigt gods, leveringer til øer eller leveringer til adresser uden for EU.

3. Autodoc Plus-medlemskabsmodeller og de dertilhørende fordele

Ved indgåelse af et Autodoc Plus-medlemskab kan du vælge mellem tre forskellige medlemskabsmodeller: ”Base”, ”Optimum” eller ”Professional”.

Venligst bemærk: fordelene med dit AUTODOC Plus medlemskab ER DER IKKE adgang via din app, https://www.auto-doc.ch (Schweiz), https://www.autodoc.co.uk (Storbritannien) и https://www.autodoc.co.no (Norge)

Desuden er redegørelsen under pkt. 7 gældende.

Base

Autodoc Plus Base-medlemskabet inderholder følgende ydelser:

- ‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer til dine bestillinger,

- 20% rabat på optionen Sikker bestilling,

- VIPstatus på din pågældende bestilling.

Optimum

Autodoc Plus Optimum-medlemskabet indeholder følgende ydelser:

- ‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer til dine bestillinger,

- 35% rabat på optionen Sikker bestilling,

- VIP-status på din pågældende bestilling,

- Bonus på din bestilling fordobles.

Professional

Autodoc Plus Professional-medlemskabet inderholder følgende ydelser:

- ‘Klar til forsendelse’ klistermærke på varer til dine bestillinger,

- 50% rabat på optionen Sikker bestilling,

- VIP-status på din pågældende bestilling,

- Bonus på din bestilling fordobles,

- 30 procent rabat på leveringsomkostninger (undtagen levering af omfangsrigt gods, leveringer til øer eller leveringer til adresser uden for EU),

- 20 procent rabat på bestemte produkter.

4. Indgåelse af kontrakt

Forudsætningen for at kunne indgå i et Autodoc Plus-medlemskab er, at der findes en Autodoc kundekonto. Autodoc Plus-medlemskabet er knyttet til din Autodoc kundekonto. Hvis du endnu ikke har en Autodoc kundekonto, kan du åbne en kundekonto via registreringsfunktionen på autodoc.dk. Hertil gælder vores generelle forretningsbetingelser, der kan hentes på https://www.autodoc.dk/services/handelsbetingelser

For at indgå i et Autodoc Plus-medlemskab skal du logge ind på din Autodoc-konto. Som i den regulære bestillingsproces vælger du derefter den ønskede Autodoc Plus-medlemskabsmodel ved at klikke med musen og følge anvisningerne i bestillingsprocessen.

Ved at bekræfte i feltet ”Køb nu” opstår der en kontrakt mellem dig og Autodoc på grundlag af de aktuelle Plus-AGB. Autodoc sender dig derefter en e-mail med bekræftelsen af dit Autodoc Plus-medlemskab.

Autodoc forbeholder sig ret til at nægte indgåelsen af kontrakten.

5. Opbevaring af kontraktteksten

Oplysningerne om dit Autodoc Plus-medlemskab inklusive et link til de aktuelle Plus-AGB og information om fortrydelsesret bliver sendt til dig på e-mail.

6. Indhentning, opbevaring og bearbejdning af dine personrelaterede data

Dine personrelaterede data bliver bearbejdet i overensstemmelse med fortrolighedspolitikken, der findes på https://www.autodoc.dk/services/fortroligshedspolitik.

De personrelaterede data, som du oplyser, bliver opbevaret på din kundekonto, indtil du opsiger dit Autodoc Plus-medlemskab og/eller sletter din kundekonto. Derudover opbevarer vi kun dine data inden for rammerne af vore skatte- og handelsretlige forpligtelser.

Hvis dine personlige oplysninger ændres, er du selv ansvarlig for at opdatere dem. Alle ændringer kan foretages online efter tilmelding under ”Min konto” eller ”Mit Autodoc Plus-medlemskab”.

7. Kontraktens løbetid

Ved indgåelse af et Autodoc Plus-medlemskab kan du vælge mellem forskellige, nedenfor anførte medlemskabsmodeller og de tilsvarende fordele:

Månedsmedlemskab

Hvis du beslutter dig for et månedligt Autodoc Plus-medlemskab, udgør løbetiden af kontrakten en måned begyndende med dagen for indgåelsen af kontrakten. Kontraktens løbetid forlænges automatisk med endnu en måned, hvis Autodoc Plus-medlemskabet ikke opsiges. Redegørelsen under pkt. 11 er gældende for opsigelse.

Årsmedlemskab

Hvis du beslutter dig for et årsmedlemskab hos Autodoc Plus, udgør løbetiden af kontrakten 365 dage begyndende med dagen for indgåelsen af kontrakten. Kontraktens løbetid forlænges automatisk med endnu et år (365 dage), hvis Autodoc Plus-medlemskabet ikke opsiges. Redegørelsen under pkt. 11 er gældende for opsigelse.

8. 30-dages prøvemedlemskab

Du har mulighed for at prøve Autodoc Plus Optimum gratis i 30 dage.

Prøvemedlemskabet kan opsiges på ethvert tidspunkt inden for de 30 dage. I tilfælde af en opsigelse inden for dette tidsrum pålægges du ingen omkostninger. I tilfælde af en opsigelse ender dit Autodoc Plus-prøvemedlemskab med udløbet af de 30 dage. Du beholder fordelene ved Autodoc Plus-prøvemedlemskab, indtil prøvetidsrummet er helt udløbet.

Hvis du ikke opsiger Autodoc Plus-prøvemedlemskabet inden for prøvetidsrummet, omdannes det automatisk til et månedligt Autodoc Plus Optimum-prøvemedlemskab. I dette tilfælde sender Autodoc dig en bekræftelse via e-mail i henhold til pkt. 4 og 5. Medlemskabsbidraget anført i pkt. 9 forfalder straks.

Prøvemedlemskabet er til rådighed én gang pr. person. Anvendelse eller registrering af yderligere Autodoc-konti for at kunne få glæde af prøvemedlemskabet er ikke tilladt.

Gebyrer og afregningstidsrum

De Autodoc Plus-medlemskabsgebyrer, der skal betales, er afhængige af den valgte model og løbetiden af kontrakten. Særskilt gælder de følgende priser inklusive den gældende lovpligtige moms:

Base

- Årsmedlemskab: 148,00 kr.

- Månedsmedlemskab: 16,00 kr.

9.2. Optimum:

Årsmedlemskab: 305,00 kr.

- Månedsmedlemskab: 32,00 kr.

9.3. Professional

-Årsmedlemskab: 614,00 kr.

- Månedsmedlemskab:63,00 kr.

Autodoc Plus-medlemskabsgebyrerne forfalder straks ved indgåelse af dit Autodoc Plus-medlemskab.

I tilfælde af et prøvemedlemskab begynder det nye afregningstidsrum efter udløbet af prøvetidsrummet.

Det aktuelt forfaldende medlemsbidrag bliver trukket ved begyndelsen af hvert afregningstidsrum via den betalingsmåde, som du har valgt. Hertil gælder betalingsbetingelserne, der kan hentes på https://www.autodoc.dk/services/handelsbetingelser

I tilfælde af et prøvemedlemskab er 8.4.1. gældende på den betingelse, at afregningsperioden starter ved udløb af prøveperioden.

Medlemskontingentet, som er forfaldent, faktureres ved starten af en afregningsperiode ved hjælp af den betalingsmåde, som du har valgt, og inddrives af os. Betalingsbetingelserne, som kan ses på https://www.autodoc.dk/services/handelsbetingelser er gældende.

10. Forsinkede betalinger

Du autoriserer os til at debitere enhver form for betalingsmåde, der er forbundet med din Autodoc kundekonto, hvis din primære betalingsmåde afvises eller ikke længere står til rådighed til betaling af dit Autodoc Plus-medlemskabsgebyr. Du er ansvarlige for udestående beløb. Hvis en betaling ikke kan afvikles succesrigt, fordi den pågældende betalingsmåde er udløbet, ikke har tilstrækkelige indeståender eller mislykkes af en anden grund, og du ikke opsiger din konto, kan din adgang til vores tjenester spærres, indtil vi med succes har trukket beløbet på en gyldig betalingsmåde. Hvis du er forsinket med betalingen af dine Autodoc Plus-medlemskabsgebyrer, så er vi berettiget til at udligne alle yderligere betalinger, i det omfang det ikke bestemmes videre, i følgende rækkefølge: udestående Autodoc Plus-medlemskabsgebyrer, aktuelle Autodoc Plus-medlemskabsgebyrer, rykkergebyrer, ekstraomkostninger, retsforfølgelsesomkostninger, bearbejdelsesgebyrer, strafrenter, fordringer om skadeserstatning.

11. Afslutning af kontrakt

Du kan til hver en tid opsige dit Autodoc Plus-medlemskab uden overholdelse af en frist og uden angivelse af årsag. Til dette kan du klikke på det pågældende felt ”Afslut Autodoc Plus-medlemskab” under din Autodoc Plus-konto.

I tilfælde af en opsigelse forbliver Autodoc Plus -medlemskabet aktivt, indtil afslutningen af det pågældende medlemskabs- og afregningstidsrum. Med afslutning af Autodoc Plus -medlemskabet bortfalder også alle fordele ved et Autodoc Plus -medlemskab. Det står dig imidlertid frit for at forny dit Autodoc Plus-medlemskab efter afslutning af kontrakten.

Med afslutning af Autodoc Plus-medlemskabet opretholdes de bonusser, der er optjent i forbindelse med Autodoc bonusprogrammet i overensstemmelse med bonusbetingelserne, der kan hentes på https://www.autodoc.dk/bonus-system. En yderligere fordring, særligt på udbetaling af bonusser, eksisterer ikke.

Autodoc forbeholder sig ret til at indstille Autodoc Plus-programmet til hver en tid. I dette tilfælde tilbagebetales gebyrerne for det tidsrum, hvor du ikke længere har kunnet benytte dit medlemskab.

Vi forbeholder os ret til at kunne opsige dit Autodoc Plus-medlemskab uden frist af vigtige årsager. Vi kan særligt opsige dit Autodoc Plus-medlemskab uden frist, når:

- Du har givet urigtige eller ufuldstændige oplysninger ved registreringen,

- du gentagne gange forbryder sig mod kontraktlige forpligtelser og heller ikke på vores opfordring undlader at bryde forpligtelserne

- der fremkommer omstændigheder, hvor hensyntagen til de gensidige interesser synes at nødvendiggøre en afslutning af kontrakten

I dette tilfælde tilbagebetaler Autodoc dig det beløb, som du har betalt, delvist for det ikke benyttede tidsrum.

I tilfælde af en opsigelse fra Autodocs side har du intet krav på at kunne indgå i et andet Autodoc Plus-medlemskab, heller ikke under et andet navn eller en anden betegnelse.

12. Erstatningsansvar

Autodoc hæfter i rammerne af Autodoc Plus-medlemskab i henhold til pkt. 16 i AGB, der kan hentes under https://www.autodoc.dk/services/handelsbetingelser

Datakommunikation over internettet kan ifølge den nuværende tekniske standard ikke garanteres at være fejlfri og/eller tilgængelig på ethvert tidspunkt. Vi hæfter ikke for bestandig og uafbrudt rådighed over vores tjenester.

13. Bilæggelse af online-tvister: Information iht. art. 14 stk. 1 i Forordning 2013/524/EU Forbrugermægling og forbrugermægling: Information iht. § 36 VSBG (Verbraucherstreitbeilegungsgesetz - Loven om bilæggelse af forbrugertvister)

Hertil gælder pkt. 17 og pkt. 18 i AGB, der kan hentes på https://www.autodoc.dk/services/handelsbetingelser

14.Afsluttende bestemmelser

For Autodoc Plus-medlemskabet anvendes Tysklands lovgivning eksklusive FN-købeloven. Mht. forbrugere gælder denne ikke i forbindelse med sådanne bestemmelser, der absolut skal anvendes efter den lov, som ville være anvendelig uden disse klausuler (altså som regel landets, hvor forbrugeren er bosiddende), og hvor der ikke kan indgås aftale om afvigelse fra denne.

Det eneste værneting for samtlige tvister ud af eller i sammenhæng med denne kontrakt er Berlin, forudsat at kontraktparterne er købmænd, eller du ikke har et almindelig værneting i Tyskland eller i et andet EU-medlemsland, eller du har flyttet din faste bopæl til udlandet, efter at disse brugsbetingelser er trådt i kraft, eller bopælen eller det sædvanlige opholdssted ikke er bekendt på tidspunktet for rejsen af klagen.

Vi er berettiget til at ændre eller tilpasse denne Plus-AGB inden for kontraktens løbetid med fremadrettet virkning, hvis dette bliver krævet eksempelvis ved ændringer i loven eller retspraksis. Vi vil formidle de ændrede betingelser til dig i tekstform inden den planlagte ikrafttræden og særligt henvise til de nye regler samt til datoen for ikrafttræden. Samtidig bevilges du en passende frist til at erklære, om du vil acceptere den ændrede Plus-AGB for videre anvendelse af ydelserne. Hvis der ikke kommer en erklæring inden for denne frist, gælder de ændrede betingelser som vedtaget. Vi henviser ved fristens begyndelse særligt på de juridiske følger heraf, d.v.s. retten til indvendinger, fristen for indvendinger og betydningen af tavshed. Denne ændringsmekanisme gælder ikke for ændringer til parternes kontraktmæssige hovedydelsespligter.

Retsugyldigheden af enkelte bestemmelser berører ikke forbindtligheden af de øvrige klausuler.

15. Fortrydelsesret

Som forbruger har du en fortrydelsesret iht. nedenstående belæring. Forbrugere er alle naturlige personer, der indgår en retshandel med formål, der overvejende ikke kan henregnes til deres erhvervsmæssige eller selvstændige arbejdsmæssige beskæftigelse.

FORTRYDELSESBELÆRING

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde denne kontrakt inden for fjorten dage uden angivelse af årsag. Fortrydelsesfristen er 14 dage fra dagen for indgåelsen af kontrakten.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin

Telefonnummer: +45 89 88 45 35;
E-Mail [email protected]
Internet: www.autodoc.dk
Fax: +49 30 208 478 250

om din beslutning om at fortryde denne kontrakt ved en entydig erklæring (f.eks. et brev sendt med posten, telefonisk, pr. fax eller e-mail). Du kan bruge det vedlagte eksempel på en fortrydelsesformular, men det er ikke påkrævet.

For at bevare fortrydelsesretten er det tilstrækkeligt, at du sender en meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden indløbet af fortrydelsesfristen.

KONSEKVENSER AF FORTRYDELSEN

Hvis du fortryder denne kontrakt, skal vi tilbagebetale alle betalinger, som du har haft, uden tøven og inden for fjorten dage fra den dag, hvor meddelelsen om din fortrydelse er indgået hos os. Til denne tilbagebetaling anvender vi det samme betalingsmiddel, som du har anvendt ved den oprindelige transaktion, med mindre noget andet er blevet udtrykkeligt aftalt med dig. Der bliver under ingen omstændigheder beregnet vederlag for dig for denne tilbagebetaling.

Eksempel på fortrydelsesformular iht. bilag 2 til artikel 246a § 1 stk. 2 s. 1 nr. 1 og § 2 stk. 2 nr. 2 i EGBGB (Einführungsgesetz zum Bürgerlichen Gesetzbuch, tysk lov med overgangsforskrifter, regler om forholdet til anden tysk lovgivning samt regler om tysk international privatret)

Hvis du vil fortryde kontrakten, bedes du udfylde denne formular og sende den tilbage til os

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
Telefonnummer: +45 89 88 45 35
Fax: +49 30 208 478 250
E-Mail [email protected]

– Afslutning på fortrydelsesbelæringen –

loader Vent venlist...