Plus
Prøv premium konto
0   Vare(r)
#
0,00 kr.
Din indkøbsvogn er tom

Helårsdæk

Producenter
Vælg fra 700 højkvalitets Helårsdæk til personbil!
Varer per side:

De mest populære Personbil dæk størrelser

De mest populære dækstørrelser
Alle størrelser

Helårsdæk til personbiler er passende til lande der har et tempereret klima: kølige somre og tørre vintre. Produkterne anvendes, hvis den omgivende temperatur ligger mellem -7 og +20° C.

Fordele ved helårsdæk til personbiler

Disse dæk sparer bilens ejer for besværet med konstant at overvåge den omgivende temperatur med henblik på at skifte dæk. De er velegnede året rundt. Desuden skal du ikke bekymre dig om, hvornår du skal købe og hvor du kan opbevare dækkene til udskiftning. Brug af disse dæk forringer ikke køretøjets ydeevne i forhold til hurtighed. En anden fordel er at disse dæk larmer mindre, sammenlignet med vinterdæk. Mønstret på slidbanen sikrer godt greb på glatte og tørre overflader. Dræning af vand og smeltet sne er også til stede mindsker risikoen for aquaplaning. Helårsdæk er fremstillet af et hårdere materiale end vinterdæk: for bedre friktion  tilsættes der ofte silikone til sammensætningen.

6 tips til valg og køb af dæk

  1. Husk, at slidbane mønsteret kan være:
    • Symmetrisk. Hvis det ikke er retningsbestemt, vil grebet forblive den samme, selv ved baglæns kørsel. Det retningsbestemte mønster yder hurtig afledning af vand eller sne: disse produkter er egnet til hyppig brug på våde veje.
    • Asymmetrisk. Dette design sikrer bilens vejgrebsevne under manøvrering og en høj grad af akustisk komfort.
  2. Hvis du vil købe helårsdæk til personbiler, så glem ikke mærkningen. Særligt ikke den første del, som er bredden. Hvis det er tilladt fra bilproducenten, kan bredere dæk monteres i stedet for standard dæk. Dette forbedrer vejgrebet. Dog har de smallere dæk en positiv indvirkning på brændstofeffektivitet.
  3. Bestem tværsnitsarealets højde. En lav-profil eller en fuld-profil-model kan installeres, hvis det tillades i køretøjets tekniske dokumentation. Hav in mente at dæk af førstnævnte type bidrager til en bedre vejgrebsevne ved manøvrering af køretøjet og sidstnævnte - til lavt støj- og vibrationsniveau.
  4. Hvis du foretrækker den sporty kørestil og du har en bil der har meget power i sin motor, så tag hensyn til fartmærkningen. I modsætning til mange vintermodeller, kan denne parameter på helårsdæk nå 240 km / t.
  5. Lær om vådgrebsindeks på vores hjemmeside eller fra specialister i vores online butik. F.eks. er det A vil bremselængden være kortest, hvis F - længst.
  6. Inden et køb skal du sørge for at varen ikke har overskredet holdbarhedsdatoen. Normal holdbarhed er omkring fem år fra datoen for fremstillingen.

Autodoc.dk er en stor online butik med helårsdæk til personbiler

Takket være den intuitive hjemmeside og bekvemme mobilapp, vil du være i stand til at vælge egnede produkter fra kataloget af helårsdæk til personbiler i løbet af få minutter. Vi tilbyder rimelige priser og holder jævnligt kampagner, så alle de varer vi kan tilbyde er billige. Vores kundeservice specialister vil med glæde hjælpe dig med at gøre dit køb online og vil sørge for en hurtig levering.